Huvudmeny
- Hem
-
- Samtliga böcker inom Politik | Samhälle
- Ekonomi | Näringsliv
- Internationell politik
- Kriminologi
- Media | Journalistik
- Nationalekonomi
- Politiska ideologier
- Rättsväsende | Juridik
- Samhällsvetenskap
- Samhällsvetenskap | Rättsvetenskap
- Samhällsvetenskaper | Sociologi | Antropologi
- Socialpolitik
- Statskunskap | Politik
- Utbildning | Pedagogik
- Författare på A
- Författare på B
- Författare på C
- Författare på D
- Författare på E
- Författare på F
- Författare på G
- Författare på H
- Författare på I
- Författare på J
- Författare på K
- Författare på L
- Författare på M
- Författare på N
- Författare på O
- Författare på P
- Författare på Q
- Författare på R
- Författare på S
- Författare på T
- Författare på U
- Författare på V
- Författare på Z
- Författare på Å
- Författare på Ö
- Frågor & svar
Bokliv
19 böcker
Visar 1 - 12 av 19 böcker
Afrikanska influenser
Bokliv
Cooking
Dietetic foods
Dietmat
Dinners and dining
Etniska minoriteter
Festligheter och högtider
Food
Food habits
Gastronomy
Gotland
Hem och hushåll
Hotell och gästfrihet
Internationella kök och mattraditioner
Iransk matlagning
Kosthåll
Krögare
Kulturhistoria
Mat
Mat och dryck
Mat- och dryckesseder
Matkultur
Matlagning
Matlagning för speciella grupper och ändamål
Matlagning: länder - kulturer - regioner
Matvanor
Medicinsk fysiologi - biofysik - kemi
Minorities
Människans fysiologi
Måltider
Nationella helgdagar
Nutrition
Näringsliv och arbetsliv
Pioneers
Reproduktion och tillväxt
Restauranger
Restaurants
Restaurateurs
Samer
Sami (european people)
Självhushållning
Subsistence economy
Svensk matlagning
Swedish cooking
Vietnam
Vietnamese cooking
Vietnamesisk matlagning
Asiatisk
Asiatisk mat
Husmorstips
Kulturer och regioner
Mathistoria
Matkultur
Nybyggare
Recept
Seder och bruk
Upplevelse
Vietnamesisk
Vietnamesisk mat
Böcker om Matkultur
Layout:

Bokliv
Måltiden i framtiden
Framtidens gastronomi utforskas i denna årsbok från Carlsson. Förlagsband, 167 sidor, med fokus på hållbarhet och innovativa matkoncept.
Framtidens gastronomi utforskas i denna årsbok från Carlsson. Förlagsband, 167 sidor, med fokus på hållbarhet och innovativa matkoncept.
REA-pris237 kr
Bokliv
Stefan Foconi
Om kokkonsten : essä om intagandet av föda, vägen dit och vid
Ett insiktsfullt verk om födans betydelse och transformationer genom historien, med fokus på matkultur och dess sociala aspekter. Danskt band, 267 sidor.
Ett insiktsfullt verk om födans betydelse och transformationer genom historien, med fokus på matkultur och dess sociala aspekter. Danskt band, 267 sidor.
REA-pris215 kr

Bokliv
Cuntada iyo nafaqadeeda
Bok om kost och näring. Förlagsband, 128 sidor, utgiven av Somabooks Förlag.
Bok om kost och näring. Förlagsband, 128 sidor, utgiven av Somabooks Förlag.
REA-pris311 kr

Bokliv
Karsten Thurfjell
Svensk Gastronomi : en global succé (spansk)
Svensk gastronomi med fokus på hållbar utveckling. Utgiven av Måltidsakademiens Förlag, förlagsband, 223 sidor, spanska.
Svensk gastronomi med fokus på hållbar utveckling. Utgiven av Måltidsakademiens Förlag, förlagsband, 223 sidor, spanska.
REA-pris249 kr

Bokliv
Katarina Widholm
Bettys bästa : recept, tips & tankar
Samla recept och tips från 1900-talets matlagning. En inspirerande bok om traditioner, hushållsskicklighet och klimatsmart matande. Förlagsband, 176 sidor, svenska.
Samla recept och tips från 1900-talets matlagning. En inspirerande bok om traditioner, hushållsskicklighet och klimatsmart matande. Förlagsband, 176 sidor, svenska.
REA-pris244 kr

Bokliv
Kruthof, Lars; Tellström, Ing-Marie; Adolfsson Rosén, Annelie; Strandberg-Zerpe, Birgitta; Selin, Eva; Ideström, Lena; Norderäng, Johan; Widerström, Per; Noodapera, Riina; Welin-Berger, Susanne
Bordet är dukat
Traditionell mat på Gotland. Halvklotband, 136 sidor, utgiven av Fornsalens Förlag, del av Gotländskt Arkiv.
Traditionell mat på Gotland. Halvklotband, 136 sidor, utgiven av Fornsalens Förlag, del av Gotländskt Arkiv.
REA-pris305 kr

Bokliv
Lilian Ryd
Urfödan
Kulturstudier av samers matkultur i Lappland. Utgåvan är i mjukband, 356 sidor, från Ord&visor förlag, utgiven 2015.
Kulturstudier av samers matkultur i Lappland. Utgåvan är i mjukband, 356 sidor, från Ord&visor förlag, utgiven 2015.
REA-pris304 kr

Bokliv
Magnusson, Anna; Vallgren, Carolin
Hembygdens smaker
Upptäck svensk måltidskultur med lokala råvaror. Utgiven av Votum Förlag, förlagsband, 185 sidor.
Upptäck svensk måltidskultur med lokala råvaror. Utgiven av Votum Förlag, förlagsband, 185 sidor.
REA-pris265 kr

Bokliv
Patrik Leje
Dalarna : mat & dryck året runt
Dalarna i fokus: en inspirerande kokbok med 301 sidor. Förlagsband, utgiven av Stevali. Utforska lokala restauranger och recept.
Dalarna i fokus: en inspirerande kokbok med 301 sidor. Förlagsband, utgiven av Stevali. Utforska lokala restauranger och recept.
REA-pris418 kr

Bokliv
Richard Tellström
Varje tugga är en tanke : svensk matkultur under 800 år
Svensk matkultur under 800 år. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Nominerad till Augustpriset 2024.
Svensk matkultur under 800 år. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Nominerad till Augustpriset 2024.
REA-pris253 kr

Bokliv
Rozbeh Javid
Afro-Iranska köket
Upptäck det afro-iranska köket genom en samling recept och berättelser som fördjupar förståelsen för en unik matkultur och dess traditioner. Förlagsband, 194 sidor.
Upptäck det afro-iranska köket genom en samling recept och berättelser som fördjupar förståelsen för en unik matkultur och dess traditioner. Förlagsband, 194 sidor.
REA-pris306 kr
Bokliv
Tam Alfredsson
Vietnamesisk mat
Kokbok om vietnamesisk matkultur med 25 populära recept. Utgiven av Vinaresor, i förlagsband, 58 sidor, på svenska.
Kokbok om vietnamesisk matkultur med 25 populära recept. Utgiven av Vinaresor, i förlagsband, 58 sidor, på svenska.
REA-pris223 kr
Filter (0)
