Huvudmeny

Bokliv

19 böcker

Visar 1 - 12 av 19 böcker

Böcker om Matkultur

Layout:
Måltiden i framtiden
Bokliv Måltiden i framtiden
Framtidens gastronomi utforskas i denna årsbok från Carlsson. Förlagsband, 167 sidor, med fokus på hållbarhet och innovativa matkoncept.
REA-pris237 kr
Bokliv Stefan Foconi Om kokkonsten : essä om intagandet av föda, vägen dit och vid
Ett insiktsfullt verk om födans betydelse och transformationer genom historien, med fokus på matkultur och dess sociala aspekter. Danskt band, 267 sidor.
REA-pris215 kr
Cuntada iyo nafaqadeeda
Bokliv Cuntada iyo nafaqadeeda
Bok om kost och näring. Förlagsband, 128 sidor, utgiven av Somabooks Förlag.
REA-pris311 kr
Karsten Thurfjell : Svensk Gastronomi : en global succé (spansk)
Bokliv Karsten Thurfjell Svensk Gastronomi : en global succé (spansk)
Svensk gastronomi med fokus på hållbar utveckling. Utgiven av Måltidsakademiens Förlag, förlagsband, 223 sidor, spanska.
REA-pris249 kr
Katarina Widholm : Bettys bästa : recept, tips & tankar
Bokliv Katarina Widholm Bettys bästa : recept, tips & tankar
Samla recept och tips från 1900-talets matlagning. En inspirerande bok om traditioner, hushållsskicklighet och klimatsmart matande. Förlagsband, 176 sidor, svenska.
REA-pris244 kr
Lilian Ryd : Urfödan
Bokliv Lilian Ryd Urfödan
Kulturstudier av samers matkultur i Lappland. Utgåvan är i mjukband, 356 sidor, från Ord&visor förlag, utgiven 2015.
REA-pris304 kr
Magnusson, Anna; Vallgren, Carolin : Hembygdens smaker
Bokliv Magnusson, Anna; Vallgren, Carolin Hembygdens smaker
Upptäck svensk måltidskultur med lokala råvaror. Utgiven av Votum Förlag, förlagsband, 185 sidor.
REA-pris265 kr
Patrik Leje : Dalarna : mat & dryck året runt
Bokliv Patrik Leje Dalarna : mat & dryck året runt
Dalarna i fokus: en inspirerande kokbok med 301 sidor. Förlagsband, utgiven av Stevali. Utforska lokala restauranger och recept.
REA-pris418 kr
Richard Tellström : Varje tugga är en tanke : svensk matkultur under 800 år
Bokliv Richard Tellström Varje tugga är en tanke : svensk matkultur under 800 år
Svensk matkultur under 800 år. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Nominerad till Augustpriset 2024.
REA-pris253 kr
Rozbeh Javid : Afro-Iranska köket
Bokliv Rozbeh Javid Afro-Iranska köket
Upptäck det afro-iranska köket genom en samling recept och berättelser som fördjupar förståelsen för en unik matkultur och dess traditioner. Förlagsband, 194 sidor.
REA-pris306 kr
Bokliv Tam Alfredsson Vietnamesisk mat
Kokbok om vietnamesisk matkultur med 25 populära recept. Utgiven av Vinaresor, i förlagsband, 58 sidor, på svenska.
REA-pris223 kr

Senast besökta