Huvudmeny

Bokliv

9 böcker

Visar 1 - 9 av 9 böcker

Böcker om Svensk matlagning

Layout:
Christian Daun : Sveriges landskapsmåltider
Bokliv Christian Daun Sveriges landskapsmåltider
Svensk matkultur med 78 avancerade recept. Utgiven av Ordfront förlag, förlagsband, 283 sidor, inspirerande texter och vackra bilder.
REA-pris301 kr
Agneta Magnusson : Från nävgröt till gråärt - om människor, mat och livet på Skansen
Bokliv Agneta Magnusson Från nävgröt till gråärt - om människor, mat och livet på Skansen
Matkultur och liv på Skansen. Häftad utgåva från Agneta Magnusson Kultur, 288 sidor, på svenska.
REA-pris206 kr
Karsten Thurfjell : Svensk Gastronomi : en global succé (spansk)
Bokliv Karsten Thurfjell Svensk Gastronomi : en global succé (spansk)
Svensk gastronomi med fokus på hållbar utveckling. Utgiven av Måltidsakademiens Förlag, förlagsband, 223 sidor, spanska.
REA-pris249 kr
Katarina Widholm : Bettys bästa : recept, tips & tankar
Bokliv Katarina Widholm Bettys bästa : recept, tips & tankar
Samla recept och tips från 1900-talets matlagning. En inspirerande bok om traditioner, hushållsskicklighet och klimatsmart matande. Förlagsband, 176 sidor, svenska.
REA-pris244 kr
Louise Bondebjer : Swedish kitchen stories
Bokliv Louise Bondebjer Swedish kitchen stories
Kokbok med recept och kultur från Sverige. Utgiven av Kakao Förlag, halvklotband, 155 sidor, svenska.
REA-pris219 kr
Cordén, Peter; Olsson, Jenny : Go golfilicious
Bokliv Cordén, Peter; Olsson, Jenny Go golfilicious
Golfbok med recept och anekdoter från Sveriges golfanläggningar. Utgiven av Votum & Gullers Förlag, förlagsband, 234 sidor.
REA-pris197 kr
Rachel Khoo : The Little Swedish Kitchen
Bokliv Rachel Khoo The Little Swedish Kitchen
Kokbok med över 100 säsongsbetonade svenska recept. Utgiven av Penguin Books Ltd, förlagsband, i gott skick.
REA-pris248 kr
Bokliv Karin Westbergh Öländska skrönor & bönor
Matlagning och kulturhistoria från Öland. Förlagsband, 112 sidor, utgiven av Isaberg förlag.
REA-pris231 kr
Bokliv Märta Stures hushållsbok
En unik hushållsbok med 368 recept från 1700-talet, som förenar dåtidens smaker med nutidens matlagning. Förlagsband från Nordiska Museets Förlag.
REA-pris205 kr

Senast besökta