Huvudmeny
- Hem
-
- Samtliga böcker inom Politik | Samhälle
- Ekonomi | Näringsliv
- Internationell politik
- Kriminologi
- Media | Journalistik
- Nationalekonomi
- Politiska ideologier
- Rättsväsende | Juridik
- Samhällsvetenskap
- Samhällsvetenskap | Rättsvetenskap
- Samhällsvetenskaper | Sociologi | Antropologi
- Socialpolitik
- Statskunskap | Politik
- Utbildning | Pedagogik
- Författare på A
- Författare på B
- Författare på C
- Författare på D
- Författare på E
- Författare på F
- Författare på G
- Författare på H
- Författare på I
- Författare på J
- Författare på K
- Författare på L
- Författare på M
- Författare på N
- Författare på O
- Författare på P
- Författare på Q
- Författare på R
- Författare på S
- Författare på T
- Författare på U
- Författare på V
- Författare på Z
- Författare på Å
- Författare på Ö
- Frågor & svar
Bokliv
25 böcker
Visar 1 - 12 av 25 böcker
Anya von bremzen
Bokliv
Cooking.
Dietetic foods
Dietetics
Dietmat
Festligheter och högtider
Food habits.
Gastronomy
Gröt
Health
Hem och hushåll
Hjärnan
Hälsa
Hälsa och välbefinnande
Hälsosam kost
Hälsosamma
Internationella kök och mattraditioner
Kostvanor
Kroppen
Kulturhistoria
Livsstilar
Mat och dryck
Mat- och dryckesseder
Matkultur
Matlagning
Matlagning för speciella grupper och ändamål
Matvanor
Medicinsk fysiologi - biofysik - kemi
Människans fysiologi
Nationalrätter
Nationella helgdagar
Nutrition
Porridge
Reproduktion och tillväxt
Self-perception
Självuppfattning
Skansen
Spenat
Spinach
Stress och mental hälsa
Sund
Svensk matlagning
Swedish cooking
Tarmflora (prel/s)
Terapimetoder
Viktminskning
Weight loss
Aptitkontroll
Fäbodar
Fäbodmat
Gröt
Kost
Kulturhistoria
Kulturväxter
Livsstil
Relation
Svensk mathistoria
Traditionell mat
Böcker om Food habits
Layout:

Bokliv
Anya von Bremzen
National Dish
Kulturell utforskning av mat och identitet. Häftad utgåva från Penguin Random House USA. 352 sidor, på engelska.
Kulturell utforskning av mat och identitet. Häftad utgåva från Penguin Random House USA. 352 sidor, på engelska.
REA-pris141 kr
Bokliv
Stefan Foconi
Om kokkonsten : essä om intagandet av föda, vägen dit och vid
Ett insiktsfullt verk om födans betydelse och transformationer genom historien, med fokus på matkultur och dess sociala aspekter. Danskt band, 267 sidor.
Ett insiktsfullt verk om födans betydelse och transformationer genom historien, med fokus på matkultur och dess sociala aspekter. Danskt band, 267 sidor.
REA-pris215 kr

Bokliv
Agneta Magnusson
Från nävgröt till gråärt - om människor, mat och livet på Skansen
Matkultur och liv på Skansen. Häftad utgåva från Agneta Magnusson Kultur, 288 sidor, på svenska.
Matkultur och liv på Skansen. Häftad utgåva från Agneta Magnusson Kultur, 288 sidor, på svenska.
REA-pris206 kr

Bokliv
Stig Bengmark
Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare liv - hela berättelsen om antiinflammatorisk kost, god tarmflora och hur du ändrar din livsstil
Pappband med 271 sidor som ger råd om antiinflammatorisk kost, tarmflora och livsstilsförändringar för ökad hälsa och välbefinnande.
Pappband med 271 sidor som ger råd om antiinflammatorisk kost, tarmflora och livsstilsförändringar för ökad hälsa och välbefinnande.
REA-pris242 kr

Bokliv
Cuntada iyo nafaqadeeda
Bok om kost och näring. Förlagsband, 128 sidor, utgiven av Somabooks Förlag.
Bok om kost och näring. Förlagsband, 128 sidor, utgiven av Somabooks Förlag.
REA-pris311 kr

Bokliv
Inger Palm
Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång
Alternativ medicin och aptitkontroll. Utgiven av Mandarin Media Förlag, 160 sidor, förlagsband.
Alternativ medicin och aptitkontroll. Utgiven av Mandarin Media Förlag, 160 sidor, förlagsband.
REA-pris232 kr

Bokliv
Isabelle Fredborg
Smöret smakte jag aldrig : recept, berättelser och traditioner från svenska fäbodar
Traditionell svensk matkultur. Utgiven av Bokförlaget Äril, 314 sidor, förlagsband, i gott skick.
Traditionell svensk matkultur. Utgiven av Bokförlaget Äril, 314 sidor, förlagsband, i gott skick.
REA-pris211 kr

Bokliv
Fröberg, Jana; Lönngren, Vanda
Gröt : en fantastisk historia
Grötens historia och recept. Utgiven av Verbal förlag, 353 sidor, danskt band. En unik och humoristisk kokbok.
Grötens historia och recept. Utgiven av Verbal förlag, 353 sidor, danskt band. En unik och humoristisk kokbok.
REA-pris145 kr

Bokliv
Fröberg, Jana; Lönngren, Vanda
Gröt
Grötens historia i över 100 recept. Pocketutgåva från Verbal Förlag. Inga skador eller märkningar.
Grötens historia i över 100 recept. Pocketutgåva från Verbal Förlag. Inga skador eller märkningar.
REA-pris106 kr

Bokliv
Karin Magnusson
Kroppskontakt : sunda kostvanor och en hälsosam relation till mat
Sunda kostvanor och en hälsosam relation till mat. Pappband, 174 sidor, utgiven av Bookmark Förlag.
Sunda kostvanor och en hälsosam relation till mat. Pappband, 174 sidor, utgiven av Bookmark Förlag.
REA-pris223 kr

Bokliv
Karsten Thurfjell
Svensk Gastronomi : en global succé (spansk)
Svensk gastronomi med fokus på hållbar utveckling. Utgiven av Måltidsakademiens Förlag, förlagsband, 223 sidor, spanska.
Svensk gastronomi med fokus på hållbar utveckling. Utgiven av Måltidsakademiens Förlag, förlagsband, 223 sidor, spanska.
REA-pris249 kr

Bokliv
Katarina Widholm
Bettys bästa : recept, tips & tankar
Samla recept och tips från 1900-talets matlagning. En inspirerande bok om traditioner, hushållsskicklighet och klimatsmart matande. Förlagsband, 176 sidor, svenska.
Samla recept och tips från 1900-talets matlagning. En inspirerande bok om traditioner, hushållsskicklighet och klimatsmart matande. Förlagsband, 176 sidor, svenska.
REA-pris244 kr
Filter (0)
