Huvudmeny

Bokliv

240 böcker

Visar 1 - 12 av 240 böcker

Böcker om Matlagning för speciella grupper och ändamål

Layout:
Linda Andersson Hafner : Hjälp! Veganer på middag
Bokliv Linda Andersson Hafner Hjälp! Veganer på middag
Inspirerande vegankokbok med 119 recept och tips för lyckade middagar. Utgiven av Ordalaget Bokförlag i förlagsband.
REA-pris190 kr
Frenkiel, David ; Vindahl, Luise : Green kitchen : quick & slow : vegetariska recept för snabb vardagsmat och långsamma helgmiddagar
Bokliv Frenkiel, David ; Vindahl, Luise Green kitchen : quick & slow : vegetariska recept för snabb vardagsmat och långsamma helgmiddagar
Vegetarisk kokbok i förlagsband med 255 sidor, fylld med snabba och långsamma recept för alla tillfällen. Perfekt för både vardag och fest.
REA-pris272 kr
Ylva Bergqvist : Prepp : vegorecept för en smartare vardag
Bokliv Ylva Bergqvist Prepp : vegorecept för en smartare vardag
Praktisk bok i danskt band med vegetariska recept för enklare vardagsmiddagar. Innehåller menyer för ett helt kvartal och lättlagade rätter.
REA-pris174 kr
Anna Cederberg Gerdrup : Från Donsökaka till Maklobe i Bergsjön
Bokliv Anna Cederberg Gerdrup Från Donsökaka till Maklobe i Bergsjön
Matkulturell resa genom Göteborg med elvans spårvagn. Förlagsband, utgiven av Joy Aramis förlag, 178 sidor.
REA-pris310 kr
Sonia Maxwell : Skandinavische Küche
Bokliv Sonia Maxwell Skandinavische Küche
Kokbok med över 100 recept från Skandinavien. Utgiven av Läsförlaget, förlagsband, 128 sidor, på svenska.
REA-pris140 kr
Anna Hallén : LCHF för kvinnor
Bokliv Anna Hallén LCHF för kvinnor
LCHF-kost för kvinnor med fokus på hälsa och viktminskning. Utgiven av Bonnier Fakta, förlagsband, innehåller över sjuttio recept och veckomenyer.
REA-pris266 kr
Therese Elgquist : The new green protein  : 20 gröna proteinkällor och 60 enkla, läckra recept
Bokliv Therese Elgquist The new green protein : 20 gröna proteinkällor och 60 enkla, läckra recept
Handbok om växtbaserat protein med 20 gröna källor och 60 recept. Danskt band, 160 sidor. Utgiven av Bonnier Fakta.
REA-pris162 kr
Linlin : Kina - Matens rike
Bokliv Linlin Kina - Matens rike
Kokbok med fokus på kinesisk matlagning. Utgiven av Bilda förlag, förlagsband, 204 sidor, svenska.
REA-pris163 kr
Magnusson, Jane ; Lind Lewin, Anna ; Rolf, Susanne : Masala
Bokliv Magnusson, Jane ; Lind Lewin, Anna ; Rolf, Susanne Masala
Mat och dryck från Indiens kök. Utgåva från Bilda Förlag, 208 sidor, danskt band.
REA-pris244 kr
Ulrika Davidsson : Functional foods
Bokliv Ulrika Davidsson Functional foods
Functional foods för ett friskare liv. Förlagsband. Utgiven av The Book Affair. 213 sidor, svenska. Innehåller över 60 recept och kostschema.
REA-pris237 kr
Christina Nygren : Ma La Tang : kinesiska vardagsrätter med smak och sting
Bokliv Christina Nygren Ma La Tang : kinesiska vardagsrätter med smak och sting
Kinesisk matlagning med fokus på smakrika vardagsrätter. Förlagsband, 212 sidor, utgiven av Asienkontakt. Rikt illustrerad.
REA-pris323 kr
Hellberg, Amanda; Johnsson, Eveline : Ta tillvara
Bokliv Hellberg, Amanda; Johnsson, Eveline Ta tillvara
Vegetarisk matlagning med fokus på att använda rester. Häftad utgåva från Kakao Förlag, 121 sidor.
REA-pris155 kr

Senast besökta