Huvudmeny

Bokliv

8 böcker

Visar 1 - 8 av 8 böcker

Böcker om Näringsliv och arbetsliv

Layout:
Stenbäck, Ulrika ; Welinder, Stig : Vallkullor och butöser
Bokliv Stenbäck, Ulrika ; Welinder, Stig Vallkullor och butöser
Kulturstudier och socialhistoria om butöser och vallkullor. Förlagsband, 160 sidor, utgiven av Gidlunds förlag.
REA-pris219 kr
Meghan Cridland : May contain traces of
Bokliv Meghan Cridland May contain traces of
Häftad avhandling om glutenfri kosts påverkan på matvanor och samhälle. En insiktsfull studie inom kulturvetenskap och livsmedelsindustri. 182 sidor.
REA-pris286 kr
Ingvarsson, Anders ; Meyer von Bremen, Ann-Helen : Makten över matkassen
Bokliv Ingvarsson, Anders ; Meyer von Bremen, Ann-Helen Makten över matkassen
Bok om matens ursprung och dess påverkan på samhället. Utgiven av Bokförlaget Arena, danskt band, 183 sidor.
REA-pris167 kr
Lilian Ryd : Urfödan
Bokliv Lilian Ryd Urfödan
Kulturstudier av samers matkultur i Lappland. Utgåvan är i mjukband, 356 sidor, från Ord&visor förlag, utgiven 2015.
REA-pris304 kr
Ribbing, Magdalena; Thurfjell, Karsten : Mat som mode
Bokliv Ribbing, Magdalena; Thurfjell, Karsten Mat som mode
Mat som mode: Gastronomisk kalender 2018 från Carlsson, 208 sidor, förlagsband. Lärorik och rolig med insikter om matens trender och kultur.
REA-pris207 kr
Richard Tellström : Varje tugga är en tanke : svensk matkultur under 800 år
Bokliv Richard Tellström Varje tugga är en tanke : svensk matkultur under 800 år
Svensk matkultur under 800 år. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Nominerad till Augustpriset 2024.
REA-pris253 kr
Bokliv Ida Halling Hårresande : våmhuskullornas hårsmycken & vandringar
Historisk skildring av hårkullorna i Våmhus. Utgiven av Bokförlaget Arena, 159 sidor, halvklotband.
REA-pris308 kr
Massimo Montanari : Mat är kultur
Bokliv Massimo Montanari Mat är kultur
Kulturstudier om matens roll i samhället. Utgåva av Agerings Bokförlag, danskt band, 149 sidor, svenska.
REA-pris190 kr

Senast besökta