Vetenskap | Teknik

11 böcker

Visar 1 - 11 av 11 böcker

Böcker om Livsmedelstillsatser

Layout:
Mats-Eric Nilsson : Saltad nota
Bokliv Mats-Eric Nilsson Saltad nota
Avslöjar matfusket inom restaurangbranschen. Pocketutgåva från Ordfront Förlag med 308 sidor. Nyskrivet efterord ingår.
REA-pris102 kr
Ann Fernholm : Fejkmaten : så blir vi vilseledda
Bokliv Ann Fernholm Fejkmaten : så blir vi vilseledda
Granskning av livsmedelsindustrin och dess processade ingredienser. Utgåva från Natur & Kultur, danskt band. 231 sidor.
REA-pris229 kr
Mats-Eric Nilsson : Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Bokliv Mats-Eric Nilsson Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Matfusket i restaurangbranschen granskas. Häftad utgåva från Ordfront, 303 sidor, svenska.
REA-pris333 kr
Mats-Eric Nilsson : Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Bokliv Mats-Eric Nilsson Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Matfusket i restaurangbranschen avslöjas i denna reportagebok. Utgiven av Ordfront Förlag, i förlagsband, 303 sidor.
REA-pris318 kr
Mats-Eric Nilsson : Den hemlige kocken
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Mats-Eric Nilsson Den hemlige kocken
Fusket med maten på din tallrik. Limhäftad pocketutgåva från Ordfront Förlag. Fint antikvariskt skick, 279 sidor, 18 cm.
REA-pris60 kr
Orla Zinck : E-nummerboken [konserveringsmedel, smakförstärkare, färgämnen, sötningsmedel, effekter och biverkningar]
Trollhättans Bok & media Orla Zinck E-nummerboken [konserveringsmedel, smakförstärkare, färgämnen, sötningsmedel, effekter och biverkningar]
Boken handlar om kemiska ämnen och deras effekter. Utgiven av Fitnessförlaget, hårdband, normalt antikvariskt skick, 320 sidor.
REA-pris75 kr
Henrik Ennart : Döden i grytan
Knorrens antikvariat Henrik Ennart Döden i grytan
Hembakade bullar och färskvaror ifrågasätts av lagar. Pocket, mycket fint antikvariskt skick. Ordfront, 2011, 275 s. 11 x 18 cm.
REA-pris50 kr
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Mats-Eric Nilsson Saltad nota
Pappband med skyddsomslag. Fint antikvariskt skick. 303 sidor. Utgiven av Ordfront Förlag. Dedikation av författaren på försättsbladet.
REA-pris178 kr
Mats-Eric Nilsson : Äkta vara : guide till oförfalskad mat
Bokliv Mats-Eric Nilsson Äkta vara : guide till oförfalskad mat
Flexbandad guide om oförfalskad mat, med 273 sidor av insikter och tips kring livsmedel och tillsatser. Utgiven av Ordfront Förlag.
REA-pris183 kr
Mats-Eric Nilsson : Den hemlige kocken. Det okända fusket med maten på din tallrik
Mingus bok- och skivbutik Mats-Eric Nilsson Den hemlige kocken. Det okända fusket med maten på din tallrik
Fakta om livsmedelstillsatser och deras innehåll. Pocket, fint antikvariskt skick, 279 sidor, utgiven av Ordfront 2008.
REA-pris65 kr
Ennart, Henrik ; Nilsson, Mats-Eric : Döden i grytan
Mingus bok- och skivbutik Ennart, Henrik ; Nilsson, Mats-Eric Döden i grytan
Fint antikvariskt skick. Hårdband med skyddsomslag, 275 sidor. Utgiven av Ordfront, Stockholm 2010. Stämplad som recensionsexemplar.
REA-pris140 kr

Senast besökta