Huvudmeny

De senaste nya böckerna

6 böcker

Visar 1 - 6 av 6 böcker

Böcker om Livsmedelstillsatser

Layout:
Mats-Eric Nilsson : Saltad nota
Bokliv Mats-Eric Nilsson Saltad nota
Avslöjar matfusket inom restaurangbranschen. Pocketutgåva från Ordfront Förlag med 308 sidor. Nyskrivet efterord ingår.
REA-pris102 kr
Ann Fernholm : Fejkmaten : så blir vi vilseledda
Bokliv Ann Fernholm Fejkmaten : så blir vi vilseledda
Granskning av livsmedelsindustrin och dess processade ingredienser. Utgåva från Natur & Kultur, danskt band. 231 sidor.
REA-pris229 kr
Chris van Tulleken : Vad vi äter
Bokliv Chris van Tulleken Vad vi äter
En grundlig analys av ultraprocessad mat och dess påverkan på hälsa och miljö. En viktig bok för den medvetna konsumenten. Pappband, 380 sidor.
REA-pris231 kr
Mats-Eric Nilsson : Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Bokliv Mats-Eric Nilsson Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Matfusket i restaurangbranschen avslöjas i denna reportagebok. Utgiven av Ordfront Förlag, i förlagsband, 303 sidor.
REA-pris318 kr
Mats-Eric Nilsson : Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Bokliv Mats-Eric Nilsson Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Matfusket i restaurangbranschen granskas. Häftad utgåva från Ordfront, 303 sidor, svenska.
REA-pris333 kr
Mats-Eric Nilsson : Äkta vara : guide till oförfalskad mat
Bokliv Mats-Eric Nilsson Äkta vara : guide till oförfalskad mat
Flexbandad guide om oförfalskad mat, med 273 sidor av insikter och tips kring livsmedel och tillsatser. Utgiven av Ordfront Förlag.
REA-pris183 kr

Senast besökta