Huvudmeny
- Hem
-
- Samtliga böcker inom Politik | Samhälle
- Ekonomi | Näringsliv
- Internationell politik
- Kriminologi
- Media | Journalistik
- Nationalekonomi
- Politiska ideologier
- Rättsväsende | Juridik
- Samhällsvetenskap
- Samhällsvetenskap | Rättsvetenskap
- Samhällsvetenskaper | Sociologi | Antropologi
- Socialpolitik
- Statskunskap | Politik
- Utbildning | Pedagogik
- Författare på A
- Författare på B
- Författare på C
- Författare på D
- Författare på E
- Författare på F
- Författare på G
- Författare på H
- Författare på I
- Författare på J
- Författare på K
- Författare på L
- Författare på M
- Författare på N
- Författare på O
- Författare på P
- Författare på Q
- Författare på R
- Författare på S
- Författare på T
- Författare på U
- Författare på V
- Författare på Z
- Författare på Å
- Författare på Ö
- Frågor & svar
De senaste nya böckerna
72 böcker
Visar 1 - 12 av 72 böcker
Barista
Bokliv
Cheese
Cheese industry
Chili (kryddor)
Coffee
Cooking
Drycker
Food
Food habits
Game and game-birds
Hem och hushåll
Honung
Hot peppers
Internationella kök och mattraditioner
Kaffe
Kemisk teknik och kemisk industri
Lantbruk
Livsmedel
Mat och dryck
Matkultur
Matlagning
Matvanor
Medicinal plants
Medicinalväxter
Nyttoväxter
Olive oil
Olivolja
Ost
Styckning av vilt
Tea
Teväxter
Useful plants
Vegetarian cooking
Vegetarisk mat
Vilt
Zoologi
Grönt
Jäst
Svart
Tebryggning
Teodling
Ätliga vilda växter (prel/s)
Böcker om Internationella kök och mattraditioner
Layout:
Bokliv
Alexandra Matson Ruane
Alexandras ostresa
Upplev Europas bästa ostar med en inspirerande guide. Utgiven av Isaberg förlag, förlagsband. Innehåller över 300 foton och tips om gårdsmejerier.
Upplev Europas bästa ostar med en inspirerande guide. Utgiven av Isaberg förlag, förlagsband. Innehåller över 300 foton och tips om gårdsmejerier.
REA-pris317 kr
Bokliv
Johan Blanche
Nya Olivoljeguiden
Olivolja: Fakta om historia, tillverkning och smak. Utgiven av Kaibobi, danskt band, 230 sidor.
Olivolja: Fakta om historia, tillverkning och smak. Utgiven av Kaibobi, danskt band, 230 sidor.
REA-pris244 kr
Bokliv
Monica Ledel
Honung
Bok om husdjur och naturbruk med fokus på bin. Utgiven av Monica Ledel Bokförlag, förlagsband, 192 sidor, svenska.
Bok om husdjur och naturbruk med fokus på bin. Utgiven av Monica Ledel Bokförlag, förlagsband, 192 sidor, svenska.
REA-pris216 kr

Bokliv
Engelmark Embertsen, Lena ; Engelmark, Ola ; Johnsson, Fredrik
Granskott, vårbrodd och tjärdoft
Kärleksbrev om vilda nordiska smaker. Förlagsband, 167 sidor, utgiven av Carlsson. Innehåller recept och vackra teckningar.
Kärleksbrev om vilda nordiska smaker. Förlagsband, 167 sidor, utgiven av Carlsson. Innehåller recept och vackra teckningar.
REA-pris298 kr

Bokliv
Jörgen Wieslander
Nya teboken
Teets historia och bryggning. Förlagsband, 176 sidor, utgiven av Symposion. Illustrerad med insikter om olika tesorter och deras hälsoeffekter.
Teets historia och bryggning. Förlagsband, 176 sidor, utgiven av Symposion. Illustrerad med insikter om olika tesorter och deras hälsoeffekter.
REA-pris319 kr

Bokliv
Simon Ekström
Humrarna och evigheten
Kulturhistoriska essäer om konsumtion och begär. Utgiven av Makadam förlag, pappband, 256 sidor.
Kulturhistoriska essäer om konsumtion och begär. Utgiven av Makadam förlag, pappband, 256 sidor.
REA-pris246 kr

Bokliv
Vegetarisk vardagsmat : 10 lättlagade recept
Häftad bok med 10 lättlagade vegetariska recept. Perfekt för nybörjare och erfarna vegetarianer som vill underlätta vardagsmatlagningen. 29 sidor med inspiration.
Häftad bok med 10 lättlagade vegetariska recept. Perfekt för nybörjare och erfarna vegetarianer som vill underlätta vardagsmatlagningen. 29 sidor med inspiration.
REA-pris163 kr
Bokliv
Stefan Foconi
Om kokkonsten : essä om intagandet av föda, vägen dit och vid
Ett insiktsfullt verk om födans betydelse och transformationer genom historien, med fokus på matkultur och dess sociala aspekter. Danskt band, 267 sidor.
Ett insiktsfullt verk om födans betydelse och transformationer genom historien, med fokus på matkultur och dess sociala aspekter. Danskt band, 267 sidor.
REA-pris215 kr

Bokliv
Jonas Cramby
Chili + Umami : Genvägen till roligare hemmamatlagning
Kokbok med recept som kombinerar smaker från olika kulturer. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Nominerad till Cajsa Warg-priset 2025.
Kokbok med recept som kombinerar smaker från olika kulturer. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Nominerad till Cajsa Warg-priset 2025.
REA-pris249 kr

Bokliv
Anne Nilsson
Kaffe : världens dryck
Kaffe: en grundlig guide till bryggmetoder, kaffedrycker och historik. Utgiven av Grenadine bokförlag, förlagsband, 157 sidor.
Kaffe: en grundlig guide till bryggmetoder, kaffedrycker och historik. Utgiven av Grenadine bokförlag, förlagsband, 157 sidor.
REA-pris197 kr

Bokliv
Dan Törnström
Viltköttet
Viltkött: Förberedelser och tillagning. Tidskrift från Jägarnas Riksförbund, 85 sidor. Språk: Svenska.
Viltkött: Förberedelser och tillagning. Tidskrift från Jägarnas Riksförbund, 85 sidor. Språk: Svenska.
REA-pris163 kr

Bokliv
Inger Ingmanson
Kan man äta sånt?
Ätliga vilda växter, tillagningstips och recept. Häftad utgåva från Norstedts, 172 sidor.
Ätliga vilda växter, tillagningstips och recept. Häftad utgåva från Norstedts, 172 sidor.
REA-pris466 kr
Filter (0)
