Huvudmeny

De senaste nya böckerna

72 böcker

Visar 1 - 12 av 72 böcker

Böcker om Internationella kök och mattraditioner

Layout:
Bokliv Alexandra Matson Ruane Alexandras ostresa
Upplev Europas bästa ostar med en inspirerande guide. Utgiven av Isaberg förlag, förlagsband. Innehåller över 300 foton och tips om gårdsmejerier.
REA-pris317 kr
Bokliv Johan Blanche Nya Olivoljeguiden
Olivolja: Fakta om historia, tillverkning och smak. Utgiven av Kaibobi, danskt band, 230 sidor.
REA-pris244 kr
Bokliv Monica Ledel Honung
Bok om husdjur och naturbruk med fokus på bin. Utgiven av Monica Ledel Bokförlag, förlagsband, 192 sidor, svenska.
REA-pris216 kr
Engelmark Embertsen, Lena ; Engelmark, Ola ; Johnsson, Fredrik : Granskott, vårbrodd och tjärdoft
Bokliv Engelmark Embertsen, Lena ; Engelmark, Ola ; Johnsson, Fredrik Granskott, vårbrodd och tjärdoft
Kärleksbrev om vilda nordiska smaker. Förlagsband, 167 sidor, utgiven av Carlsson. Innehåller recept och vackra teckningar.
REA-pris298 kr
Jörgen Wieslander : Nya teboken
Bokliv Jörgen Wieslander Nya teboken
Teets historia och bryggning. Förlagsband, 176 sidor, utgiven av Symposion. Illustrerad med insikter om olika tesorter och deras hälsoeffekter.
REA-pris319 kr
Simon Ekström : Humrarna och evigheten
Bokliv Simon Ekström Humrarna och evigheten
Kulturhistoriska essäer om konsumtion och begär. Utgiven av Makadam förlag, pappband, 256 sidor.
REA-pris246 kr
Vegetarisk vardagsmat : 10 lättlagade recept
Bokliv Vegetarisk vardagsmat : 10 lättlagade recept
Häftad bok med 10 lättlagade vegetariska recept. Perfekt för nybörjare och erfarna vegetarianer som vill underlätta vardagsmatlagningen. 29 sidor med inspiration.
REA-pris163 kr
Bokliv Stefan Foconi Om kokkonsten : essä om intagandet av föda, vägen dit och vid
Ett insiktsfullt verk om födans betydelse och transformationer genom historien, med fokus på matkultur och dess sociala aspekter. Danskt band, 267 sidor.
REA-pris215 kr
Jonas Cramby : Chili + Umami : Genvägen till roligare hemmamatlagning
Bokliv Jonas Cramby Chili + Umami : Genvägen till roligare hemmamatlagning
Kokbok med recept som kombinerar smaker från olika kulturer. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Nominerad till Cajsa Warg-priset 2025.
REA-pris249 kr
Anne Nilsson : Kaffe : världens dryck
Bokliv Anne Nilsson Kaffe : världens dryck
Kaffe: en grundlig guide till bryggmetoder, kaffedrycker och historik. Utgiven av Grenadine bokförlag, förlagsband, 157 sidor.
REA-pris197 kr
Dan Törnström : Viltköttet
Bokliv Dan Törnström Viltköttet
Viltkött: Förberedelser och tillagning. Tidskrift från Jägarnas Riksförbund, 85 sidor. Språk: Svenska.
REA-pris163 kr
Inger Ingmanson : Kan man äta sånt?
Bokliv Inger Ingmanson Kan man äta sånt?
Ätliga vilda växter, tillagningstips och recept. Häftad utgåva från Norstedts, 172 sidor.
REA-pris466 kr

Senast besökta