Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

7 böcker

Visar 1 - 7 av 7 böcker

Böcker om Måltider

Layout:
Terese Anving : Man måste ligga steget före, Måltidsarbetets planering och organisering i barnfamiljen
Bokliv Terese Anving Man måste ligga steget före, Måltidsarbetets planering och organisering i barnfamiljen
Måltidsplanering i barnfamiljen. Förlagsband, Media-Tryck, del av bokserie Research Report in Sociology.
REA-pris175 kr
Måltiden i framtiden
Bokliv Måltiden i framtiden
Framtidens gastronomi utforskas i denna årsbok från Carlsson. Förlagsband, 167 sidor, med fokus på hållbarhet och innovativa matkoncept.
REA-pris237 kr
Gösta Nordén : Janssons frestelse och ansjovisen
Bokliv Gösta Nordén Janssons frestelse och ansjovisen
Matklassiker med fokus på Janssons frestelse. Häftad utgåva från Carlsson, 46 sidor, på svenska.
REA-pris119 kr
Jenny Warsén : Middagstipset
Bokliv Jenny Warsén Middagstipset
Snabb och enkel matlagning. Förlagsband, Bonnier Fakta, 159 sidor. Innehåller 70 lättlagade recept och veckomatsedlar.
REA-pris237 kr
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Anthony Bourdain En kocks resa
Pappband med skyddsomslag. Utgiven av Prisma, 2007. 270 sidor. Svenska. Utforskar mat och matkultur genom resor till olika länder.
REA-pris378 kr
Kleynes Antikvariat Claes Englund Skådebröd 60 roller 60 rätter
Matlagning och teater i en inspirerande kombination. Utgiven 1995 av Riksteatern. Fint antikvariskt skick, 127 sidor, ISBN 91-85472-38-7.
REA-pris120 kr
Christina Westergren : Gott om mat
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Christina Westergren Gott om mat
Mat och dryck i Sverige. Pappband, fint antikvariskt skick, 247 sidor, utgiven av Nordiska Museets Förlag.
REA-pris178 kr

Senast besökta