Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

6 böcker

Visar 1 - 6 av 6 böcker

Böcker om Dinners and dining

Layout:
Liselotte Forslin : Hej fredag
Bokliv Liselotte Forslin Hej fredag
Häftad bok från Kakao Förlag med 125 sidor. Innehåller inspirerande recept för fredagsmiddagar.
REA-pris123 kr
Tareq Taylor : Mat på en plåt
Trollhättans Bok & Media Tareq Taylor Mat på en plåt
Recept och inspiration för ugnsrätter. Bonnier Fakta, 1:a uppl. 2018, 159 sidor. Normalt antikvariskt skick, mindre bruksslitage.
REA-pris85 kr
Terese Anving : Man måste ligga steget före, Måltidsarbetets planering och organisering i barnfamiljen
Bokliv Terese Anving Man måste ligga steget före, Måltidsarbetets planering och organisering i barnfamiljen
Måltidsplanering i barnfamiljen. Förlagsband, Media-Tryck, del av bokserie Research Report in Sociology.
REA-pris175 kr
Måltiden i framtiden
Bokliv Måltiden i framtiden
Framtidens gastronomi utforskas i denna årsbok från Carlsson. Förlagsband, 167 sidor, med fokus på hållbarhet och innovativa matkoncept.
REA-pris237 kr
Jenny Warsén : Middagstipset
Bokliv Jenny Warsén Middagstipset
Snabb och enkel matlagning. Förlagsband, Bonnier Fakta, 159 sidor. Innehåller 70 lättlagade recept och veckomatsedlar.
REA-pris237 kr
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Anthony Bourdain En kocks resa
Pappband med skyddsomslag. Utgiven av Prisma, 2007. 270 sidor. Svenska. Utforskar mat och matkultur genom resor till olika länder.
REA-pris378 kr

Senast besökta