Huvudmeny

De senaste nya böckerna

4 böcker

Visar 1 - 4 av 4 böcker

Böcker om Mat- och dryckesseder

Layout:
Isabelle Fredborg : Smöret smakte jag aldrig : recept, berättelser och traditioner från svenska fäbodar
Bokliv Isabelle Fredborg Smöret smakte jag aldrig : recept, berättelser och traditioner från svenska fäbodar
Traditionell svensk matkultur. Utgiven av Bokförlaget Äril, 314 sidor, förlagsband, i gott skick.
REA-pris211 kr
Karsten Thurfjell : Svensk Gastronomi : en global succé (spansk)
Bokliv Karsten Thurfjell Svensk Gastronomi : en global succé (spansk)
Svensk gastronomi med fokus på hållbar utveckling. Utgiven av Måltidsakademiens Förlag, förlagsband, 223 sidor, spanska.
REA-pris249 kr
Richard Tellström : Varje tugga är en tanke : svensk matkultur under 800 år
Bokliv Richard Tellström Varje tugga är en tanke : svensk matkultur under 800 år
Svensk matkultur under 800 år. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Nominerad till Augustpriset 2024.
REA-pris253 kr
Ulrica Söderlind : Cajsa Wargs kokkonst : fyra gastronomer, mat, dryck och tillagning under svenskt 1700-tal
Bokliv Ulrica Söderlind Cajsa Wargs kokkonst : fyra gastronomer, mat, dryck och tillagning under svenskt 1700-tal
Kulturhistoria och matlagning under 1700-talet. Förlagsband, utgiven av Universus Press AB, 164 sidor, på svenska.
REA-pris243 kr

Senast besökta