Huvudmeny

De senaste nya böckerna

12 böcker

Visar 1 - 12 av 12 böcker

Böcker om Nationella helgdagar

Layout:
Anya von Bremzen : National Dish
Bokliv Anya von Bremzen National Dish
Kulturell utforskning av mat och identitet. Häftad utgåva från Penguin Random House USA. 352 sidor, på engelska.
REA-pris141 kr
Ebbe Schön : Mat, dryck och magi
Bokliv Ebbe Schön Mat, dryck och magi
Magin kring mat och dryck i kulturhistoriskt perspektiv. Förlagsband, 226 sidor, utgiven av Carlsson. Illustrerad av Håkan Ljung.
REA-pris239 kr
Damberg, Jenny ; Wiklund, Lisa : Som hon drack
Bokliv Damberg, Jenny ; Wiklund, Lisa Som hon drack
Kvinnors drickande genom 60 år av svensk dryckeshistoria. Utgiven av Bokförlaget Atlas, i danskt band, 212 sidor.
REA-pris186 kr
Meghan Cridland : May contain traces of
Bokliv Meghan Cridland May contain traces of
Häftad avhandling om glutenfri kosts påverkan på matvanor och samhälle. En insiktsfull studie inom kulturvetenskap och livsmedelsindustri. 182 sidor.
REA-pris286 kr
It's always beer o'clock
Bokliv It's always beer o'clock
Humlebaserad samling av kvickheter från världens bästa öldrickare. Utgiven av Tukan förlag, 160 sidor, förlagsband.
REA-pris107 kr
It's always wine o'clock
Bokliv It's always wine o'clock
Elegant förlagsband med 160 sidor om vinets värld. En utmärkt present för vinälskare och festliga tillfällen. Språk: Svenska.
REA-pris107 kr
Ribbing, Magdalena; Thurfjell, Karsten : Mat som mode
Bokliv Ribbing, Magdalena; Thurfjell, Karsten Mat som mode
Mat som mode: Gastronomisk kalender 2018 från Carlsson, 208 sidor, förlagsband. Lärorik och rolig med insikter om matens trender och kultur.
REA-pris207 kr
Marie Lindstedt Cronberg : Vad åt vi då?
Bokliv Marie Lindstedt Cronberg Vad åt vi då?
Tidsresa genom matens historia för barn. Förlagsband, 74 sidor, utgiven av Idus Förlag.
REA-pris183 kr
Mats Jonson : Snus!
Bokliv Mats Jonson Snus!
Bok om snusens historia och tillverkning. Utgiven av Simon & Schuster, format: förlagsband, 127 sidor, på engelska.
REA-pris243 kr
Okakura Kakuzo : Boken om te
Bokliv Okakura Kakuzo Boken om te
Klassisk japansk bok om tekonsten. Förlagsband, 111 sidor, fyrfärg, uppdaterade illustrationer, reviderad översättning.
REA-pris207 kr
Piltson : Kulinaria
Bokliv Piltson Kulinaria
Kulinaria skildrar myter och sedvänjor kring mat och dryck. Utgiven av Gidlunds förlag, danskt band, 215 sidor.
REA-pris176 kr
Rozbeh Javid : Afro-Iranska köket
Bokliv Rozbeh Javid Afro-Iranska köket
Upptäck det afro-iranska köket genom en samling recept och berättelser som fördjupar förståelsen för en unik matkultur och dess traditioner. Förlagsband, 194 sidor.
REA-pris306 kr

Senast besökta