Huvudmeny
- Hem
-
- Samtliga böcker inom Politik | Samhälle
- Ekonomi | Näringsliv
- Internationell politik
- Kriminologi
- Media | Journalistik
- Nationalekonomi
- Politiska ideologier
- Rättsväsende | Juridik
- Samhällsvetenskap
- Samhällsvetenskap | Rättsvetenskap
- Samhällsvetenskaper | Sociologi | Antropologi
- Socialpolitik
- Statskunskap | Politik
- Utbildning | Pedagogik
- Författare på A
- Författare på B
- Författare på C
- Författare på D
- Författare på E
- Författare på F
- Författare på G
- Författare på H
- Författare på I
- Författare på J
- Författare på K
- Författare på L
- Författare på M
- Författare på N
- Författare på O
- Författare på P
- Författare på Q
- Författare på R
- Författare på S
- Författare på T
- Författare på U
- Författare på V
- Författare på Z
- Författare på Å
- Författare på Ö
- Frågor & svar
De senaste nya böckerna
12 böcker
Visar 1 - 12 av 12 böcker
Afrikanska influenser
Alkohol- - narkotika- - nikotinfrågor
Alkoholkonsumtion
Allmänna samlingsverk
Anya von bremzen
Bokliv
Citatsamlingar
Cooking.
Drycker
Etniska minoriteter
Festligheter och högtider
Folklore
Folktro
Folktro och sedvänjor
Food habits.
Food industry and trade
Glutenfri mat
Hem och hushåll
Historia
History
Hälsa
Iransk matlagning
Kulturvetenskap: mat och samhälle
Kvinnor
Kvinnouppfattning
Livsmedelsindustri
Magi
Magic
Manners and customs
Mat och dryck
Matkultur
Matlagning
Matlagning: länder - kulturer - regioner
Matvanor
Miljö
Minorities
Nationalrätter
Nationella helgdagar
Natur
Näringsliv och arbetsliv
Sociala frågor och socialpolitik
Studier om folktro - myter - legender
Superstition
Taoism
Te
Tidsresor
Traditioner
Urtidsmänniskor
Values
Vardagsliv
Värderingar
Zen-buddhism
Arkeologi
Fakta
Historia
Kulturer och regioner
Myter och legender
Narkotika- och nikotinfrågor
Böcker om Nationella helgdagar
Layout:

Bokliv
Anya von Bremzen
National Dish
Kulturell utforskning av mat och identitet. Häftad utgåva från Penguin Random House USA. 352 sidor, på engelska.
Kulturell utforskning av mat och identitet. Häftad utgåva från Penguin Random House USA. 352 sidor, på engelska.
REA-pris141 kr

Bokliv
Ebbe Schön
Mat, dryck och magi
Magin kring mat och dryck i kulturhistoriskt perspektiv. Förlagsband, 226 sidor, utgiven av Carlsson. Illustrerad av Håkan Ljung.
Magin kring mat och dryck i kulturhistoriskt perspektiv. Förlagsband, 226 sidor, utgiven av Carlsson. Illustrerad av Håkan Ljung.
REA-pris239 kr

Bokliv
Damberg, Jenny ; Wiklund, Lisa
Som hon drack
Kvinnors drickande genom 60 år av svensk dryckeshistoria. Utgiven av Bokförlaget Atlas, i danskt band, 212 sidor.
Kvinnors drickande genom 60 år av svensk dryckeshistoria. Utgiven av Bokförlaget Atlas, i danskt band, 212 sidor.
REA-pris186 kr

Bokliv
Meghan Cridland
May contain traces of
Häftad avhandling om glutenfri kosts påverkan på matvanor och samhälle. En insiktsfull studie inom kulturvetenskap och livsmedelsindustri. 182 sidor.
Häftad avhandling om glutenfri kosts påverkan på matvanor och samhälle. En insiktsfull studie inom kulturvetenskap och livsmedelsindustri. 182 sidor.
REA-pris286 kr

Bokliv
It's always beer o'clock
Humlebaserad samling av kvickheter från världens bästa öldrickare. Utgiven av Tukan förlag, 160 sidor, förlagsband.
Humlebaserad samling av kvickheter från världens bästa öldrickare. Utgiven av Tukan förlag, 160 sidor, förlagsband.
REA-pris107 kr

Bokliv
It's always wine o'clock
Elegant förlagsband med 160 sidor om vinets värld. En utmärkt present för vinälskare och festliga tillfällen. Språk: Svenska.
Elegant förlagsband med 160 sidor om vinets värld. En utmärkt present för vinälskare och festliga tillfällen. Språk: Svenska.
REA-pris107 kr

Bokliv
Ribbing, Magdalena; Thurfjell, Karsten
Mat som mode
Mat som mode: Gastronomisk kalender 2018 från Carlsson, 208 sidor, förlagsband. Lärorik och rolig med insikter om matens trender och kultur.
Mat som mode: Gastronomisk kalender 2018 från Carlsson, 208 sidor, förlagsband. Lärorik och rolig med insikter om matens trender och kultur.
REA-pris207 kr

Bokliv
Marie Lindstedt Cronberg
Vad åt vi då?
Tidsresa genom matens historia för barn. Förlagsband, 74 sidor, utgiven av Idus Förlag.
Tidsresa genom matens historia för barn. Förlagsband, 74 sidor, utgiven av Idus Förlag.
REA-pris183 kr

Bokliv
Mats Jonson
Snus!
Bok om snusens historia och tillverkning. Utgiven av Simon & Schuster, format: förlagsband, 127 sidor, på engelska.
Bok om snusens historia och tillverkning. Utgiven av Simon & Schuster, format: förlagsband, 127 sidor, på engelska.
REA-pris243 kr

Bokliv
Okakura Kakuzo
Boken om te
Klassisk japansk bok om tekonsten. Förlagsband, 111 sidor, fyrfärg, uppdaterade illustrationer, reviderad översättning.
Klassisk japansk bok om tekonsten. Förlagsband, 111 sidor, fyrfärg, uppdaterade illustrationer, reviderad översättning.
REA-pris207 kr

Bokliv
Piltson
Kulinaria
Kulinaria skildrar myter och sedvänjor kring mat och dryck. Utgiven av Gidlunds förlag, danskt band, 215 sidor.
Kulinaria skildrar myter och sedvänjor kring mat och dryck. Utgiven av Gidlunds förlag, danskt band, 215 sidor.
REA-pris176 kr

Bokliv
Rozbeh Javid
Afro-Iranska köket
Upptäck det afro-iranska köket genom en samling recept och berättelser som fördjupar förståelsen för en unik matkultur och dess traditioner. Förlagsband, 194 sidor.
Upptäck det afro-iranska köket genom en samling recept och berättelser som fördjupar förståelsen för en unik matkultur och dess traditioner. Förlagsband, 194 sidor.
REA-pris306 kr
Filter (0)
