Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

23 böcker

Visar 1 - 12 av 23 böcker

Böcker om Hemkonservering och djupfrysning

Layout:
Jenny Neikell : Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Bokliv Jenny Neikell Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Fermentering: en fascinerande kokbok med 75 recept och faktadel. Utgiven av Norstedts, förlagsband.
REA-pris272 kr
Sigri Sahlin : Torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter
Knorrens antikvariat Sigri Sahlin Torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter
Illustrerad bok om konservering av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter. Förlagsband, mycket fint antikvariskt skick, upplaga 4, 1990.
REA-pris275 kr
Jan Hedh : Sylt och marmelad
Trollhättans Bok & media Jan Hedh Sylt och marmelad
Mat och dryck. Prisma, 2006. Hårdband. Normalt antikvariskt skick. Skyddsomslag med bruksslitage. 239 sidor.
REA-pris375 kr
Mats Linde : En liten djävla sylt- och saftbok
Bokliv Mats Linde En liten djävla sylt- och saftbok
Bok om matkonservering med 15 recept. Utgiven av Isaberg förlag, förlagsband, 42 sidor. Enkel och inspirerande för nybörjare och erfarna.
REA-pris175 kr
Kommerskollegium : Underrättelse om strömmingens ansande och saltande, författad och utgifwen på kongl. maj:ts och riksens Commerce Collegii befallning
Antikvariat Werner Stensgård Kommerskollegium Underrättelse om strömmingens ansande och saltande, författad och utgifwen på kongl. maj:ts och riksens Commerce Collegii befallning
Häftad med ryggremsa, 8 sidor och utvikbar plansch. Utgiven 1755 av Kungliga tryckeriet, Stockholm. Normalt antikvariskt skick.
REA-pris3 000 kr
Trollhättans Bok & media Ingela Persson Frukt och bär saftning, syltning, bakning
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Utgiven av Natur & kultur, uppl. 1, 2008. 222 sidor, mindre bruksslitage.
REA-pris80 kr
Sigri Sahlin : Sigris bok om torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp, örter...
Knorrens antikvariat Sigri Sahlin Sigris bok om torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp, örter...
Matlagning och konservering av bär, frukt och grönsaker. Hårdband, fint antikvariskt skick, illustrerad, 144 sidor, utgiven 1979.
REA-pris320 kr
Viktoria Vestun : Förädling av bär, frukt & grönsaker
Trollhättans Bok & media Viktoria Vestun Förädling av bär, frukt & grönsaker
Handbok i mathantverk. Spiralbunden, Eldrimner, 2013, 128 s. Normalt antikvariskt skick, bruksslitage och några bläckanteckningar.
REA-pris275 kr
Hemkonservering - Modern handbok i konservering av bär, frukt, grönsaker
Trollhättans Bok & media Hemkonservering - Modern handbok i konservering av bär, frukt, grönsaker
Modern handbok om konservering av bär, frukt och grönsaker. Hårdband, 1955, något sämre antikvariskt skick, bruksslitage, större skav på pärm.
REA-pris150 kr
Trollhättans Bok & media Ingela Persson Frukt och bär saftning, syltning, bakning
Natur & kultur. 1:a uppl. 2008. Hårdband. Fint antikvariskt skick. Skyddsomslag med mindre bruksslitage och några riss. 222 s.
REA-pris90 kr
Rasmusson, Birgitta, Lundin, Cecilia : Safta, sylta och lägg in
Knorrens antikvariat Rasmusson, Birgitta, Lundin, Cecilia Safta, sylta och lägg in
Rikt illustrerad bok om hemkonservering. ICA bokförlag, 2005, hårdband, 96 sidor, mycket fint antikvariskt skick.
REA-pris110 kr
Åsa Swanberg : Sommar på burk
Knorrens antikvariat Åsa Swanberg Sommar på burk
Receptsamling för matkonservering med nära 100 varianter. Utgiven av Ordalaget 2011, hårdband, mycket fint antikvariskt skick.
REA-pris125 kr

Senast besökta