Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

3 böcker

Visar 1 - 3 av 3 böcker

Böcker om Konservering (livsmedel)

Layout:
Selling, Jan ; Ekstrand, Bo : Långsam fisk
Bokliv Selling, Jan ; Ekstrand, Bo Långsam fisk
Mat och dryck, konservering. Utgiven av Ostkultur förlag, förlagsband, 159 sidor, svensk text.
REA-pris331 kr
Jens Linder : Mat för hand
Bokliv Jens Linder Mat för hand
Handbok om mathantverk med metoder för att torka, röka, syra och konfitera. Utgiven av Bokförlaget Polaris i flexband.
REA-pris228 kr
Kleynes Antikvariat HOLM THORA. Konserveringsbok för hushållet.
Konservering av livsmedel i hushållet. Utgiven 1934 av Skultuna Bruk. Häftad, 54 sidor, illustrerad.
REA-pris150 kr

Senast besökta