Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

15 böcker

Visar 1 - 12 av 15 böcker

Böcker om Skaldjur

Layout:
Torsten Jansson : Skaldjur med Torsten Jansson
Bokliv Torsten Jansson Skaldjur med Torsten Jansson
Recept och berättelser om skaldjur och råvaror från Sveriges hav. Förlagsband, Kosta Förlag, 263 sidor, svenska.
REA-pris219 kr
Njut av fisk och skaldjur
Bokliv Njut av fisk och skaldjur
Receptbok med över 100 läckra rätter. Utgiven av Läsförlaget, 240 sidor, förlagsband. Språk: Svenska.
REA-pris123 kr
Ingegerd Johansson : Fisk- & skaldjursantologi
Bokliv Ingegerd Johansson Fisk- & skaldjursantologi
Matlagning av fisk och skaldjur. Utgiven av Rio Kulturkooperativ, 112 sidor, förlagsband.
REA-pris243 kr
Njut av fisk och skaldjur
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Njut av fisk och skaldjur
Illustrerat pappband. 240 sidor, färgillustrationer. Utgiven av Parragon Books Ltd. Innehåller över 100 läckra recept på fisk och skaldjur.
REA-pris60 kr
Frederik Zäll : Sommarmat : Sill, fisk & skaldjur : Frederik Zälls bästa
Bokliv Frederik Zäll Sommarmat : Sill, fisk & skaldjur : Frederik Zälls bästa
Sommarmat med fokus på sill, fisk och skaldjur. Förlagsband, 75 sidor, utgiven av Stevali.
REA-pris176 kr
Bengt Petersen : Bengt Petersens klassiska fiskrätter
Knorrens antikvariat Bengt Petersen Bengt Petersens klassiska fiskrätter
Kokbok om fiskrätter, utgiven 2001 av Kokbokförlaget. Hårdband i mycket fint antikvariskt skick. 239 sidor.
REA-pris125 kr
Ingegerd Johansson : An Anthology of Seafood
Bokliv Ingegerd Johansson An Anthology of Seafood
Matlagning: fisk och skaldjur. Utgiven av Rio Kulturkooperativ. Förlagsband. 112 sidor.
REA-pris243 kr
Louise Johansson : Musslor & morötter : vardagsrecept på hållbara råvaror
Bokliv Louise Johansson Musslor & morötter : vardagsrecept på hållbara råvaror
Vegetarisk matlagning med hållbara råvaror. Förlagsband, 176 sidor, utgiven av Natur & Kultur.
REA-pris231 kr
MITT KÖK
Bokliv MITT KÖK
Praktisk handbok för matlagning med fyra volymer: Kött och fågel, Fisk och skaldjur, Potatis och tillbehör, Grönsaker. Förlagsband, 256 sidor.
REA-pris266 kr
Tintin André : Blåmusslor
Bokliv Tintin André Blåmusslor
Kokbok om hållbar mat med fokus på blåmusslor. Utgiven av Ordfront förlag, förlagsband. Inspirerande recept och tillagningsmetoder från olika kök.
REA-pris239 kr
Tommy Myllymäki : Fisk & skaldjur
Bokliv Tommy Myllymäki Fisk & skaldjur
Kokbok med 80 recept på fisk och skaldjur, anpassade för hemmakök. Utgiven av Natur & Kultur, förlagsband. Utsedd till Bästa form 2016.
REA-pris247 kr
Ingegerd Johansson : Fisk- & skaldjursantologi
Knorrens antikvariat Ingegerd Johansson Fisk- & skaldjursantologi
Rikt illustrerad antologi om fisk och skaldjur. Utgiven 2009 av Rio Kulturkooperativ. Hårdband i mycket fint antikvariskt skick.
REA-pris130 kr

Senast besökta