Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

6 böcker

Visar 1 - 6 av 6 böcker

Böcker om Styckning av vilt

Layout:
Alf Andersson : Viltstyckmästarens kokbok
Bokliv Alf Andersson Viltstyckmästarens kokbok
Viltkött och matlagning. Förlagsband, skick ej angivet. Utgiven av Bokförlaget Settern. 111 sidor, på svenska.
REA-pris200 kr
Dan Törnström : Viltköttet
Bokliv Dan Törnström Viltköttet
Viltkött: Förberedelser och tillagning. Tidskrift från Jägarnas Riksförbund, 85 sidor. Språk: Svenska.
REA-pris163 kr
Alf Andersson : Passning av älg
Knorrens antikvariat Alf Andersson Passning av älg
Rikt illustrerad faktabok om jakt. Utgiven 1995 av Bokförlaget Settern. Hårdband, mycket fint antikvariskt skick. 90 sidor.
REA-pris50 kr
Peter Ekeström : Vilthantering med Thomas Ekberg - Älg
Knorrens antikvariat Peter Ekeström Vilthantering med Thomas Ekberg - Älg
Rikt illustrerad bok om viltkött och jakt. Utgiven av Bokförlaget Settern 2013. Hårdband, mycket fint antikvariskt skick.
REA-pris170 kr
Andersson, Alf ; Johansson, Bengt G : Styckning av viltAndersson, Alf ; Johansson, Bengt G : Styckning av vilt
Antikvariat Bothnia Andersson, Alf ; Johansson, Bengt G Styckning av vilt
Faktabok om styckning av vilt, utgiven av Bokförlaget Settern 1990. Hårdband i fint antikvariskt skick, illustrerad med fotografier och teckningar.
REA-pris150 kr
Lars Bengtsson : Älgen - efter skottet
Knorrens antikvariat Lars Bengtsson Älgen - efter skottet
Rikt illustrerad bok om mat, dryck och viltkött. Hårdband, fint antikvariskt skick, utgiven 2004. 126 sidor.
REA-pris130 kr

Senast besökta