Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

4 böcker

Visar 1 - 4 av 4 böcker

Böcker om Hunting

Layout:
Einarsson, Mikael ; Lemon, Hubbe : Kocken & jägaren : så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare och fågel
Bokliv Einarsson, Mikael ; Lemon, Hubbe Kocken & jägaren : så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare och fågel
Klassisk viltmatlagning med jaktkunskaper. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Innehåller handfasta tips och recept på älg, vildsvin och mer.
REA-pris233 kr
Andersson, Alf ; Johansson, Bengt G : Styckning av viltAndersson, Alf ; Johansson, Bengt G : Styckning av vilt
Antikvariat Bothnia Andersson, Alf ; Johansson, Bengt G Styckning av vilt
Faktabok om styckning av vilt, utgiven av Bokförlaget Settern 1990. Hårdband i fint antikvariskt skick, illustrerad med fotografier och teckningar.
REA-pris150 kr
Lars Bengtsson : Älgen - efter skottet
Knorrens antikvariat Lars Bengtsson Älgen - efter skottet
Rikt illustrerad bok om mat, dryck och viltkött. Hårdband, fint antikvariskt skick, utgiven 2004. 126 sidor.
REA-pris130 kr
Einarsson, Mikael, Lemon, Hubbe : Kocken & jägaren så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare & fågel
Trollhättans Bok & media Einarsson, Mikael, Lemon, Hubbe Kocken & jägaren så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare & fågel
Viltkött och jakt. Natur & Kultur, 1:a uppl. 2021, 197 s. Hårdband, normalt antikvariskt skick, mindre bruksslitage.
REA-pris250 kr

Senast besökta