Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

4 böcker

Visar 1 - 4 av 4 böcker

Böcker om Livsmedelsindustri

Layout:
Alf Andersson : Viltstyckmästarens kokbok
Bokliv Alf Andersson Viltstyckmästarens kokbok
Viltkött och matlagning. Förlagsband, skick ej angivet. Utgiven av Bokförlaget Settern. 111 sidor, på svenska.
REA-pris200 kr
Peter Ekeström : Vilthantering med Thomas Ekberg - Älg
Knorrens antikvariat Peter Ekeström Vilthantering med Thomas Ekberg - Älg
Rikt illustrerad bok om viltkött och jakt. Utgiven av Bokförlaget Settern 2013. Hårdband, mycket fint antikvariskt skick.
REA-pris170 kr
Granqvist, Carl Jan, Thurfjell, Karsten, Wallensteen, Hans : Det svenska måltidsundret
Knorrens antikvariat Granqvist, Carl Jan, Thurfjell, Karsten, Wallensteen, Hans Det svenska måltidsundret
Måltidsakademiens förlag, 2016. Hårdband. Mycket fint antikvariskt skick med skyddsomslag. Rikt illustrerad, 269 sidor.
REA-pris345 kr
Marit Paulsen : Lurad av laxen
Knorrens antikvariat Marit Paulsen Lurad av laxen
Bok om livsmedelskonsumtion. Förlagsband, Bromberg 2009, 139 s. Mycket fint antikvariskt skick.
REA-pris60 kr

Senast besökta