Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

4 böcker

Visar 1 - 4 av 4 böcker

Böcker om Mathistoria

Layout:
Christian Daun : Sveriges landskapsmåltider
Bokliv Christian Daun Sveriges landskapsmåltider
Svensk matkultur med 78 avancerade recept. Utgiven av Ordfront förlag, förlagsband, 283 sidor, inspirerande texter och vackra bilder.
REA-pris301 kr
Jens Linder : Frankensteins köttkvarn
Bokliv Jens Linder Frankensteins köttkvarn
Matlagningens historia och tekniska innovationer. Förlagsband, 185 sidor, utgiven av Ordfront Förlag. Innehåller recept med historisk anknytning.
REA-pris202 kr
Magnusson, Anna; Vallgren, Carolin : Hembygdens smaker
Bokliv Magnusson, Anna; Vallgren, Carolin Hembygdens smaker
Upptäck svensk måltidskultur med lokala råvaror. Utgiven av Votum Förlag, förlagsband, 185 sidor.
REA-pris265 kr
Mats Wänblad : Så funkar mat
Bokliv Mats Wänblad Så funkar mat
Mat och dryck för barn. Förlagsband, 64 sidor. En faktabok om matens ursprung, hållbarhet och framtid med humoristiska illustrationer.
REA-pris188 kr

Senast besökta