Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

15 böcker

Visar 1 - 12 av 15 böcker

Böcker om Konservering

Layout:
Jenny Neikell : Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Bokliv Jenny Neikell Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Fermentering: en fascinerande kokbok med 75 recept och faktadel. Utgiven av Norstedts, förlagsband.
REA-pris272 kr
Norrlandshusmoderns hjälpreda. Råd och anvisningar rörande bostadens vård och personlig hälsovård samt födans beredning och tillagning m. m. Utarbetad av tillkallade sakkunniga och utgiven av Kungl. MedicinalstyrelsenNorrlandshusmoderns hjälpreda. Råd och anvisningar rörande bostadens vård och personlig hälsovård samt födans beredning och tillagning m. m. Utarbetad av tillkallade sakkunniga och utgiven av Kungl. Medicinalstyrelsen
Jens Linder : Bara bär i matlagning, för konservering, som brännvinskrydda
Trollhättans Bok & media Jens Linder Bara bär i matlagning, för konservering, som brännvinskrydda
Kokbok om bär i matlagning och konservering. Bonnier, 2003, hårdband, normalt antikvariskt skick, med skyddsomslag i normalt skick.
REA-pris125 kr
Sigri Sahlin : Sigris bok om torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp, örter...
Knorrens antikvariat Sigri Sahlin Sigris bok om torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp, örter...
Matlagning och konservering av bär, frukt och grönsaker. Hårdband, fint antikvariskt skick, illustrerad, 144 sidor, utgiven 1979.
REA-pris320 kr
Mona Neppenström : Gamla goda tips & hemligheter
Antikvariat Bothnia Mona Neppenström Gamla goda tips & hemligheter
Praktiska tips för hem och hushåll. Förlagsband, mycket fint antikvariskt skick, 416 sidor, första svenska upplagan, rikt illustrerad.
REA-pris250 kr
Sigri Sahlin : Torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter
Knorrens antikvariat Sigri Sahlin Torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter
Natur och kultur. Illustrerad utgåva i mycket fint antikvariskt skick. Hårdband. 152 sidor. 1990.
REA-pris350 kr
Pangloss antikvariat & text Nilson, Siv ; Nilson, Key L. [1938-2002] Skördepraktikan
Natur och Kultur, 1996. Inbunden, dekorerat pappband. Normalt antikvariskt skick, ryggfoten något tilltryckt, mycket gott skick. 175 sidor.
REA-pris100 kr
Inger Ingmanson : Svenska bärboken
Knorrens antikvariat Inger Ingmanson Svenska bärboken
Bärens historia och användning i matlagning. Prisma, 2004, hårdband, fint antikvariskt skick, lätta bruksspår på pärmen.
REA-pris120 kr
Anna Olsson : Grönsakers användning i hushållet m.m. Kokbok av Anna Olsson
Antikvariat Bothnia Anna Olsson Grönsakers användning i hushållet m.m. Kokbok av Anna Olsson
Kokbok om grönsakers användning i hushållet. Sjätte upplagan, trådhäftad, fint antikvariskt skick, utgiven 1937 av Saxon & Lindströms Förlag.
REA-pris150 kr
Inger Ingmanson : Svenska bärboken
Knorrens antikvariat Inger Ingmanson Svenska bärboken
Bär och frukter i matlagning. Prisma, 2004. Hårdband. Fint antikvariskt skick. Pärmen har lätta bruksspår.
REA-pris120 kr
Norrlandshusmoderns hjälpreda. Råd och anvisningar rörande bostadens vård och personlig hälsovård samt födans beredning och tillagning m. m. Utarbetad av tillkallade sakkunniga och utgiven av Kungl. Medicinalstyrelsen
Rätt med ättika. Falu ättika för matlagning konservering och övrig användning [=omslagstitel]Rätt med ättika. Falu ättika för matlagning konservering och övrig användning [=omslagstitel]
Antikvariat Bothnia Rätt med ättika. Falu ättika för matlagning konservering och övrig användning [=omslagstitel]
Kokbok med 36 matlagningsrecept och 8 konserveringsrecept. Häftad, normalt antikvariskt skick, utgiven av Stora Kopparbergs Bergslags AB 1960.
REA-pris125 kr

Senast besökta