Huvudmeny

Bokliv

15 böcker

Visar 1 - 12 av 15 böcker

Böcker om Livsmedelsindustri

Layout:
Mats-Eric Nilsson : Saltad nota
Bokliv Mats-Eric Nilsson Saltad nota
Avslöjar matfusket inom restaurangbranschen. Pocketutgåva från Ordfront Förlag med 308 sidor. Nyskrivet efterord ingår.
REA-pris102 kr
Nilsson, Mats-Eric ; Ennart, Henrik : Döden i grytan
Bokliv Nilsson, Mats-Eric ; Ennart, Henrik Döden i grytan
Mat och lagar i konflikt. Förlagsband, 280 sidor, Ordfront Förlag. Utforskar industrimatens risker och traditionell matlagning.
REA-pris225 kr
Alf Andersson : Viltstyckmästarens kokbok
Bokliv Alf Andersson Viltstyckmästarens kokbok
Viltkött och matlagning. Förlagsband, skick ej angivet. Utgiven av Bokförlaget Settern. 111 sidor, på svenska.
REA-pris200 kr
Meyer von Bremen, Ann-Helen ; Rundgren, Gunnar : Kornas planet
Bokliv Meyer von Bremen, Ann-Helen ; Rundgren, Gunnar Kornas planet
Bok om nötkreatur och deras betydelse för hållbarhet. Utgiven av Ordfront Förlag, pappband, 254 sidor.
REA-pris225 kr
Meghan Cridland : May contain traces of
Bokliv Meghan Cridland May contain traces of
Häftad avhandling om glutenfri kosts påverkan på matvanor och samhälle. En insiktsfull studie inom kulturvetenskap och livsmedelsindustri. 182 sidor.
REA-pris286 kr
Ann Fernholm : Fejkmaten : så blir vi vilseledda
Bokliv Ann Fernholm Fejkmaten : så blir vi vilseledda
Granskning av livsmedelsindustrin och dess processade ingredienser. Utgåva från Natur & Kultur, danskt band. 231 sidor.
REA-pris229 kr
Chris van Tulleken : Vad vi äter
Bokliv Chris van Tulleken Vad vi äter
En grundlig analys av ultraprocessad mat och dess påverkan på hälsa och miljö. En viktig bok för den medvetna konsumenten. Pappband, 380 sidor.
REA-pris231 kr
Elin Linder : Caring for olive oil : cultivating flows, crafts & traditions
Bokliv Elin Linder Caring for olive oil : cultivating flows, crafts & traditions
Kulturstudier om olivolja, baserad på fältarbete i Puglia. Häftad utgåva från Stockholm University, 180 sidor.
REA-pris285 kr
Gunnar Rundgren : Den stora ätstörningen : maten, makten, miljön
Bokliv Gunnar Rundgren Den stora ätstörningen : maten, makten, miljön
Kritisk granskning av livsmedelsindustrin. Häftad utgåva från Ordfront, 426 sidor, i gott skick. Fokuserar på jordbrukets påverkan på miljön.
REA-pris307 kr
Garpendal, Margareta; Sors Widell, Lena : Våra livsmedel från jord till bord
Bokliv Garpendal, Margareta; Sors Widell, Lena Våra livsmedel från jord till bord
Informativ häftad bok om livsmedel från jord till bord, med fokus på råvarukunskap och tydliga illustrationer. Utgiven av Liber, 256 sidor.
REA-pris763 kr
Martin Andersson : Det goda Malmö : kaffe, korv och karameller
Bokliv Martin Andersson Det goda Malmö : kaffe, korv och karameller
Upptäck Malmös dolda historia genom förlagsbandet som skildrar stadens livliga livsmedelsindustri och dess kulturella betydelse. 216 sidor av insikter.
REA-pris290 kr
Mats-Eric Nilsson : Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Bokliv Mats-Eric Nilsson Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Matfusket i restaurangbranschen granskas. Häftad utgåva från Ordfront, 303 sidor, svenska.
REA-pris333 kr

Senast besökta