Huvudmeny

De senaste nya böckerna

5 böcker

Visar 1 - 5 av 5 böcker

Böcker om Kemisk teknik och kemisk industri

Layout:
Bokliv Johan Blanche Nya Olivoljeguiden
Olivolja: Fakta om historia, tillverkning och smak. Utgiven av Kaibobi, danskt band, 230 sidor.
REA-pris244 kr
Westerlund, Örjan; Jusélius, Merja : Cigarr
Bokliv Westerlund, Örjan; Jusélius, Merja Cigarr
Cigarrhistorik och smakupplevelser. Utgiven av Grenadine Bokförlag, förlagsband, 169 sidor, svenska.
REA-pris333 kr
Keith Recker : True Colors
Bokliv Keith Recker True Colors
Bok om konst och naturfärger. Utgiven av Schiffer Publishing, förlagsband, 252 sidor, på engelska.
REA-pris343 kr
Bokliv Surburg, Horst ; Panten, Johannes Common fragrance and flavor materials
Förlagsband med 314 sidor om doft- och smakämnen. Innehåller praktisk information om beredning, egenskaper och användningsområden inom livsmedels- och kemisk industri.
REA-pris1 203 kr
Bokliv Rolf Jakobi Marketing and Sales in the Chemical Industry
Förlagsband med 174 sidor, innehållande bibliografiska referenser och index. Utgiven av Wiley inom Chemistry-serien. Relevant för kemisk teknik och industri.
REA-pris803 kr

Senast besökta