Huvudmeny
- Hem
-
- Samtliga böcker inom Politik | Samhälle
- Ekonomi | Näringsliv
- Internationell politik
- Kriminologi
- Media | Journalistik
- Nationalekonomi
- Politiska ideologier
- Rättsväsende | Juridik
- Samhällsvetenskap
- Samhällsvetenskap | Rättsvetenskap
- Samhällsvetenskaper | Sociologi | Antropologi
- Socialpolitik
- Statskunskap | Politik
- Utbildning | Pedagogik
- Författare på A
- Författare på B
- Författare på C
- Författare på D
- Författare på E
- Författare på F
- Författare på G
- Författare på H
- Författare på I
- Författare på J
- Författare på K
- Författare på L
- Författare på M
- Författare på N
- Författare på O
- Författare på P
- Författare på Q
- Författare på R
- Författare på S
- Författare på T
- Författare på U
- Författare på V
- Författare på Z
- Författare på Å
- Författare på Ö
- Frågor & svar
De senaste nya böckerna
4 böcker
Visar 1 - 4 av 4 böcker
Bokliv
Etnografi - socialantropologi - etnologi
Företagsekonomi
Företagsorganisation - företagsformer - företagsledning
Hem och hushåll
Internationella kök och mattraditioner
Italien
Kemisk teknik och kemisk industri
Livsmedelsindustri
Livsmedelssäkerhet och kvalitet
Mat och dryck
Myllymäki
Olive oil
Oliver
Olivojla
Olivolja
Care
Craftsmanship
Dryck
Flow
Företagsformer och företagsledning
Hälsa
Informativ
Italienska köket
Mat &
Matlagning
Olive oil
Olivodling
Olivolja
Recept
Socialantropologi och etnologi
Böcker om Olive oil
Layout:
Bokliv
Johan Blanche
Nya Olivoljeguiden
Olivolja: Fakta om historia, tillverkning och smak. Utgiven av Kaibobi, danskt band, 230 sidor.
Olivolja: Fakta om historia, tillverkning och smak. Utgiven av Kaibobi, danskt band, 230 sidor.
REA-pris244 kr

Bokliv
Elin Linder
Caring for olive oil : cultivating flows, crafts & traditions
Kulturstudier om olivolja, baserad på fältarbete i Puglia. Häftad utgåva från Stockholm University, 180 sidor.
Kulturstudier om olivolja, baserad på fältarbete i Puglia. Häftad utgåva från Stockholm University, 180 sidor.
REA-pris285 kr

Bokliv
Di Luca, Fernando ; Jersild, Mattias ; Myllymäki, Tommy
Olivolja : Från skörd till middagsbord
Medelhavsmatens hälsoeffekter. Förlagsband, 192 sidor, Max Ström. Innehåller 35 recept med olivolja som huvudingrediens.
Medelhavsmatens hälsoeffekter. Förlagsband, 192 sidor, Max Ström. Innehåller 35 recept med olivolja som huvudingrediens.
REA-pris239 kr

Bokliv
Sanna Töringe
Olivoljeboken
Olivolja: historia, tillverkning och recept. Förlagsband, 159 sidor, utgiven av Bokförlaget Arena.
Olivolja: historia, tillverkning och recept. Förlagsband, 159 sidor, utgiven av Bokförlaget Arena.
REA-pris237 kr
Filter (0)
