Livsstil | Fritid

112 böcker

Visar 1 - 12 av 112 böcker

Böcker om Internationella kök och mattraditioner

Layout:
Bokliv Alexandra Matson Ruane Alexandras ostresa
Upplev Europas bästa ostar med en inspirerande guide. Utgiven av Isaberg förlag, förlagsband. Innehåller över 300 foton och tips om gårdsmejerier.
REA-pris317 kr
Bokliv Johan Blanche Nya Olivoljeguiden
Olivolja: Fakta om historia, tillverkning och smak. Utgiven av Kaibobi, danskt band, 230 sidor.
REA-pris244 kr
Engelmark Embertsen, Lena ; Engelmark, Ola ; Johnsson, Fredrik : Granskott, vårbrodd och tjärdoft
Bokliv Engelmark Embertsen, Lena ; Engelmark, Ola ; Johnsson, Fredrik Granskott, vårbrodd och tjärdoft
Kärleksbrev om vilda nordiska smaker. Förlagsband, 167 sidor, utgiven av Carlsson. Innehåller recept och vackra teckningar.
REA-pris298 kr
Jörgen Wieslander : Nya teboken
Bokliv Jörgen Wieslander Nya teboken
Teets historia och bryggning. Förlagsband, 176 sidor, utgiven av Symposion. Illustrerad med insikter om olika tesorter och deras hälsoeffekter.
REA-pris319 kr
Vegetarisk vardagsmat : 10 lättlagade recept
Bokliv Vegetarisk vardagsmat : 10 lättlagade recept
Häftad bok med 10 lättlagade vegetariska recept. Perfekt för nybörjare och erfarna vegetarianer som vill underlätta vardagsmatlagningen. 29 sidor med inspiration.
REA-pris163 kr
Jonas Cramby : Chili + Umami : Genvägen till roligare hemmamatlagning
Bokliv Jonas Cramby Chili + Umami : Genvägen till roligare hemmamatlagning
Kokbok med recept som kombinerar smaker från olika kulturer. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Nominerad till Cajsa Warg-priset 2025.
REA-pris249 kr
Anne Nilsson : Kaffe : världens dryck
Bokliv Anne Nilsson Kaffe : världens dryck
Kaffe: en grundlig guide till bryggmetoder, kaffedrycker och historik. Utgiven av Grenadine bokförlag, förlagsband, 157 sidor.
REA-pris197 kr
Jan Scherman : Den svenska korvresan
Knorrens antikvariat Jan Scherman Den svenska korvresan
Rikt illustrerad bok om mat och resor. Norstedts, 2020. Förlagsband, 200 sidor, mycket fint antikvariskt skick.
REA-pris125 kr
Håkan Fällman : Kött
Trollhättans Bok & Media Håkan Fällman Kött
Kött: välja, hantera, tillaga. Hårdband, Natur & kultur, 2009. Fint antikvariskt skick, mindre bruksslitage. 287 sidor.
REA-pris110 kr
Dan Törnström : Viltköttet
Bokliv Dan Törnström Viltköttet
Viltkött: Förberedelser och tillagning. Tidskrift från Jägarnas Riksförbund, 85 sidor. Språk: Svenska.
REA-pris163 kr
Jennie Bondesson : BLW på svenska : en introduktion till Baby-Led Weaning
Bokliv Jennie Bondesson BLW på svenska : en introduktion till Baby-Led Weaning
Barnstyrd tillvänjning av fast föda. Häftad utgåva från Blöjfri bebis, 90 sidor. Praktiska tips för att introducera familjens mat.
REA-pris217 kr
Linnéa Malm : Verktyg för bättre matvanor
Bokliv Linnéa Malm Verktyg för bättre matvanor
Praktisk bok om växtbaserade matvanor. Utgiven av Lava Förlag, 152 sidor, förlagsband.
REA-pris299 kr

Senast besökta