Filter

kr
-
kr

Kulturstudier

4 böcker

Visar 1 - 4 av 4 böcker

Böcker om Cooking

Layout:
Lilian Ryd : Urfödan
Bokliv Lilian Ryd Urfödan
Kulturstudier av samers matkultur i Lappland. Utgåvan är i mjukband, 356 sidor, från Ord&visor förlag, utgiven 2015.
REA-pris304 kr
Arne Stubelius : Mors mat och andras mattraditioner från bohuskusten
Trollhättans Bok & media Arne Stubelius Mors mat och andras mattraditioner från bohuskusten
Kulturstudier om kosthållning och mattraditioner. Häftad, normalt antikvariskt skick. Bohusläns museum, uppl. 1982, 101 sidor.
REA-pris95 kr
Trollhättans Bok & media Mera än mat
Kulturstudier om kosthållning. Häftat band, normalt antikvariskt skick. Carlsson, uppl. 1, 1987, 229 s. Bruksslitage, skav på pärm.
REA-pris125 kr
Rut Wallensteen-Jæger : Fester och kalasmat när seklet var ungt
Mingus bok- och skivbutik Rut Wallensteen-Jæger Fester och kalasmat när seklet var ungt
Mat och kultur från seklets början. Pocket, fint antikvariskt skick, 126 sidor, LT (Stockholm, 1976). Illustrerad med fotoplanscher och teckningar.
REA-pris80 kr

Senast besökta