Filter

kr
-
kr

Kulturstudier

8 böcker

Visar 1 - 8 av 8 böcker

Böcker om Matlagning

Layout:
Jesper Aspegren, Ingemar Unge mfl : Våra högtider
Knorrens antikvariat Jesper Aspegren, Ingemar Unge mfl Våra högtider
Rikt illustrerad bok om kulturstudier och traditioner. Prisma, 2001. Hårdband. Fint antikvariskt skick, med skyddsomslag i normalt skick.
REA-pris60 kr
Arnstberg, Karl-Olov ; Björklund, Anders : Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
Bokliv Arnstberg, Karl-Olov ; Björklund, Anders Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
Kulturhistoria om korv med recept och anekdoter. Tredje omarbetade upplagan, förlagsband, rikt illustrerad. Utgiven av Carlsson.
REA-pris200 kr
Lilian Ryd : Urfödan
Bokliv Lilian Ryd Urfödan
Kulturstudier av samers matkultur i Lappland. Utgåvan är i mjukband, 356 sidor, från Ord&visor förlag, utgiven 2015.
REA-pris304 kr
Pangloss antikvariat & text P. Gunnar Andersson Mest om mat
Inbunden bok om kulturstudier och kosthållning. Förlagets dekorerade pappband, normalt antikvariskt skick, 379 sidor.
REA-pris95 kr
Margareta Grafström : Tunnbrödbakning i Emil Pettersons gamla bagarstuga i Gryttjom
Antikvariat Bothnia Margareta Grafström Tunnbrödbakning i Emil Pettersons gamla bagarstuga i Gryttjom
Recept på tunnbröd. Ångermanlands hemslöjdsförening, Härnösand 1971. Häftad, fint antikvariskt skick, illustrerad med s/v teckningar.
REA-pris150 kr
Pangloss antikvariat & text Ingeborg Lingegård Gotländska mattraditioner
Kulturstudier och kosthållning. Förlag: LTs, 1978. Illustrerad. Dekorerat pappband i fint antikvariskt skick. 112 s.
REA-pris90 kr
Arne Stubelius : Mors mat och andras mattraditioner från bohuskusten
Trollhättans Bok & media Arne Stubelius Mors mat och andras mattraditioner från bohuskusten
Kulturstudier om kosthållning och mattraditioner. Häftad, normalt antikvariskt skick. Bohusläns museum, uppl. 1982, 101 sidor.
REA-pris95 kr
Emily Thacker : Boken om vinägerEmily Thacker : Boken om vinäger
Antikvariat Bothnia Emily Thacker Boken om vinäger
Illustrerad kokbok om folkmedicin och gastronomi. Tredje upplagan, klammerhäftad, utgiven av Trescos Bokförlag 1994. Fint antikvariskt skick.
REA-pris150 kr

Senast besökta