Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

21 böcker

Visar 1 - 12 av 21 böcker

Böcker om Mat- och vinkombinering

Layout:
Michel Jamais : Vinet & maten
Trollhättans Bok & Media Michel Jamais Vinet & maten
Mat och dryck. Hårdband. Tukan, uppl. 1, 2015. Normalt antikvariskt skick, mindre bruksslitage, tydligt veck på 4 sidor.
REA-pris350 kr
Larsson, Håkan, Lefèvre, Vincent : Världens bästa ostar och vinerna därtill
Knorrens antikvariat Larsson, Håkan, Lefèvre, Vincent Världens bästa ostar och vinerna därtill
Rikt illustrerad bok om vin och ost. Utgiven 2016 av Bonnier Fakta. Förlagsband i mycket fint antikvariskt skick, med skyddsomslag.
REA-pris170 kr
Michel Jamais : Vin & gastronomi
Trollhättans Bok & Media Michel Jamais Vin & gastronomi
Vin och gastronomi. Hårdband, normalt antikvariskt skick, Millhouse, uppl. 1, 2001, 256 s. Mindre bruksslitage.
REA-pris165 kr
Alf Tumble : Vinets universum : från växtplats till vinlista
Bokliv Alf Tumble Vinets universum : från växtplats till vinlista
Guide till vin: lär dig om odling, lagring och servering. Utgiven av Mondial, danskt band, 362 sidor.
REA-pris307 kr
Alf Tumble : Vin med ny adress : Yarra Valley, Georgien, England, Tjeckien & Slovakien, Swartland, Kanarieöarna, Adelaide Hills, Grekland, Japan, Sverige
Bokliv Alf Tumble Vin med ny adress : Yarra Valley, Georgien, England, Tjeckien & Slovakien, Swartland, Kanarieöarna, Adelaide Hills, Grekland, Japan, Sverige
Nya vinländer och regioner utforskas. Utgåvan från Natur & Kultur är i förlagsband och består av 185 sidor.
REA-pris230 kr
Michel Jamais : Vin & gastronomi
Trollhättans Bok & media Michel Jamais Vin & gastronomi
Vin och gastronomi. Hårdband, normalt antikvariskt skick. Millhouse, uppl. 1, 2001, 256 s. Bruksslitage, skav på pärm.
REA-pris180 kr
Jancis Robinson : Vinexpert på 24 timmar
Bokliv Jancis Robinson Vinexpert på 24 timmar
Vinexpert på 24 timmar är en informativ guide om vin, utgiven av Modernista i pocketformat. Innehåller 111 sidor och lämplig för både nybörjare och entusiaster.
REA-pris107 kr
Jenny Roshage-Theander : Bli en grönare hemmasommelier
Bokliv Jenny Roshage-Theander Bli en grönare hemmasommelier
Vin och vegetarisk mat, 175 s. Förlagsband, Idus Förlag. En bok för matälskare som vill utforska vinets värld.
REA-pris326 kr
Dolk, Jens ; Forslin, Liselotte : Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
Bokliv Dolk, Jens ; Forslin, Liselotte Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
Kombinera mat och vin med 15 kapitel om matchande recept. Utgiven av Kakao Förlag, i danskt band, 187 sidor.
REA-pris158 kr
Larsson, Håkan, Lefèvre, Vincent : Världens bästa ostar och vinerna därtill
Trollhättans Bok & media Larsson, Håkan, Lefèvre, Vincent Världens bästa ostar och vinerna därtill
Fint antikvariskt skick. Bonnier Fakta, 1:a uppl. 2016, hårdband, 143 sidor. Innehåller ämnen som mat, dryck, vin och ost.
REA-pris160 kr
Trollhättans Bok & media Jens Dolk Kombinera mat och vin 15 kapitel om vin med matchande recept
Mat och dryck med fokus på vin. Hårdband, normalt antikvariskt skick, 183 sidor, skav på pärm. Utgiven av Kakao 2012.
REA-pris175 kr
Trollhättans Bok & media Michel Jamais Vin & gastronomi
Vin och gastronomi. Hårdband, Millhouse, 1:a uppl. 2001. Normalt antikvariskt skick, 256 sidor, mindre bruksslitage, namnad.
REA-pris325 kr

Senast besökta