Huvudmeny

De senaste nya böckerna

27 böcker

Visar 1 - 12 av 27 böcker

Böcker om Matlagning: länder - kulturer - regioner

Layout:
Marco Baudone : Från brasserie till franskt lantkök
Bokliv Marco Baudone Från brasserie till franskt lantkök
Fransk matlagning med lyxiga och rustika recept. Utgiven av Nygren & Nygren i förlagsband, 224 sidor, vackert illustrerad.
REA-pris242 kr
Katarina Kling : Smårätter, tilltugg och sött med smak från Medelhavet
Bokliv Katarina Kling Smårätter, tilltugg och sött med smak från Medelhavet
Läckra smårätter med Medelhavssmaker, förlagsband, 112 sidor. Utgiven av Bokförlaget Semic. Enkel matlagning för fest och vardag.
REA-pris230 kr
Alfred Böhm : Oma
Bokliv Alfred Böhm Oma
Häftad kokbok med 44 sidor som presenterar den sauerländische Küche på svenska, möjliggjord av stipendium från Deutsche Gesellschaft zu Stockholm.
REA-pris162 kr
Åke Högman : Garage Bar
Bokliv Åke Högman Garage Bar
Bok om matlagning och kultur med 270 sidor. Utgiven av Höganäs Bokhandel, klotband. Innehåller recept och illustrationer.
REA-pris314 kr
Parton, Dolly ; Parton George, Rachel : Good Lookin' Cookin'
Bokliv Parton, Dolly ; Parton George, Rachel Good Lookin' Cookin'
Förlagsband med 272 sidor, innehållande över 80 recept och familjeberättelser. En bok som förenar matlagning och gemenskap året runt.
REA-pris195 kr
Emma Chung : Easy Chinese Food Anyone Can Make
Bokliv Emma Chung Easy Chinese Food Anyone Can Make
Upptäck en inspirerande kokbok med lättlagade kinesiska recept, perfekt för alla som älskar att laga mat hemma. Förlagsband, 224 sidor.
REA-pris244 kr
Filip Poon : Asiatiska favoriter
Bokliv Filip Poon Asiatiska favoriter
Asiatisk matlagning med 65 smaksäkra recept. Utgiven av Bonnier Fakta, danskt band, illustrerad med fotografier och teckningar.
REA-pris163 kr
Frida Ronge : Nordisk sushi
Bokliv Frida Ronge Nordisk sushi
Upptäck en inspirerande kokbok med fokus på nordisk sushi. Förlagsband, 176 sidor, fylld med recept och tips för alla sushiälskare.
REA-pris230 kr
Gisli Egill Hrafnsson : Scandinavia
Bokliv Gisli Egill Hrafnsson Scandinavia
Kokbok med 55 nordiska recept, utgiven av Hachette UK Distribution. Bindning: Förlagsband. Omfång: 272 sidor.
REA-pris328 kr
Jennie Walldén : Nudlar
Bokliv Jennie Walldén Nudlar
Kokbok om nudlar med recept och tips. Utgiven av Bokförlaget Polaris. Förlagsband. 162 sidor.
REA-pris231 kr
Joanne Asala : Celtic Folklore Cooking
Bokliv Joanne Asala Celtic Folklore Cooking
Kultur och tradition genom matlagning. Häftad utgåva från Llewellyn, 384 sidor. Innehåller recept och berättelser från de keltiska länderna.
REA-pris198 kr
Joel Åhlin : Azur
Bokliv Joel Åhlin Azur
Matlagning från Medelhavet med lokala specialiteter. Förlagsband, 176 sidor, utgiven av Natur & Kultur. Ompaketerad utgåva av tidigare bok från 2017.
REA-pris221 kr

Senast besökta