Huvudmeny

De senaste nya böckerna

5 böcker

Visar 1 - 5 av 5 böcker

Böcker om Hemkonservering och djupfrysning

Layout:
Jenny Neikell : Fermentera
Bokliv Jenny Neikell Fermentera
Kokboken erbjuder recept med fermenterade grönsaker, som ger smak och textur till vegetariska rätter. Förlagsband, 354 sidor, på svenska.
REA-pris247 kr
Mats Linde : En liten djävla sylt- och saftbok
Bokliv Mats Linde En liten djävla sylt- och saftbok
Bok om matkonservering med 15 recept. Utgiven av Isaberg förlag, förlagsband, 42 sidor. Enkel och inspirerande för nybörjare och erfarna.
REA-pris175 kr
Bokliv Eric Tornblad Torka mat : allt du behöver veta om utrustning och metoder för att ta tillvara frukt, grönsaker, kött och svamp
Praktisk handbok om torkning av mat, med metoder och recept för att bevara frukt, grönsaker, kött och svamp. Utgiven i danskt band.
REA-pris379 kr
Jenny Neikell : Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Bokliv Jenny Neikell Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Fermentering: en fascinerande kokbok med 75 recept och faktadel. Utgiven av Norstedts, förlagsband.
REA-pris272 kr
Anne Wilson : Läckra presentrecept
Bokliv Anne Wilson Läckra presentrecept
Mat och dryck. Häftad utgåva från Läsförlaget, 64 sidor på svenska.
REA-pris103 kr

Senast besökta