Huvudmeny

De senaste nya böckerna

3 böcker

Visar 1 - 3 av 3 böcker

Böcker om Rökning (konservering)

Layout:
Selling, Jan ; Ekstrand, Bo : Långsam fisk
Bokliv Selling, Jan ; Ekstrand, Bo Långsam fisk
Mat och dryck, konservering. Utgiven av Ostkultur förlag, förlagsband, 159 sidor, svensk text.
REA-pris331 kr
Fritzell, Johan; Åkerberg, Johan : Holy Smoke BBQ
Bokliv Fritzell, Johan; Åkerberg, Johan Holy Smoke BBQ
Lär dig konsten att röka kött med autentiska recept och tekniker från nordvästra Skånes grillmästare. Perfekt för köttälskare och grillentusiaster.
REA-pris242 kr
Fritzell, Johan ; Åkerberg, Johan : Holy Smoke BBQ : Tio år av eld, rök & kött
Bokliv Fritzell, Johan ; Åkerberg, Johan Holy Smoke BBQ : Tio år av eld, rök & kött
BBQ-kokbok med 224 sidor från Natur & Kultur. Innehåller recept och tekniker för perfekt rökning av kött. Förlagsband.
REA-pris266 kr

Senast besökta