Huvudmeny

De senaste nya böckerna

4 böcker

Visar 1 - 4 av 4 böcker

Böcker om Fermenterade livsmedel

Layout:
Soki Choi : Kimchi och kombucha
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Soki Choi Kimchi och kombucha
Bok om mikrobiota och dess påverkan på hjärna och hälsa. Utgiven av Bonnier Fakta i danskt band, 204 sidor, illustrerad.
REA-pris218 kr
Jenny Neikell : Fermentera
Bokliv Jenny Neikell Fermentera
Kokboken erbjuder recept med fermenterade grönsaker, som ger smak och textur till vegetariska rätter. Förlagsband, 354 sidor, på svenska.
REA-pris247 kr
Soki Choi : Kimchi och kombucha
Bokliv Soki Choi Kimchi och kombucha
En informativ bok i förlagsband som utforskar sambandet mellan tarmbakterier och hjärnhälsa med recept på kimchi och kombucha.
REA-pris20 229 kr
Jenny Neikell : Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Bokliv Jenny Neikell Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Fermentering: en fascinerande kokbok med 75 recept och faktadel. Utgiven av Norstedts, förlagsband.
REA-pris272 kr

Senast besökta