Livsstil | Fritid

16 böcker

Visar 1 - 12 av 16 böcker

Böcker om Vilt

Layout:
Lena Runer : Hela djuret
Bokliv Lena Runer Hela djuret
Hela djuret handlar om jakt och fiske med 40 recept. Utgiven av Bokförlaget Langenskiöld, i förlagsband, 160 sidor.
REA-pris270 kr
Alf Andersson : Viltstyckmästarens kokbok
Bokliv Alf Andersson Viltstyckmästarens kokbok
Viltkött och matlagning. Förlagsband, skick ej angivet. Utgiven av Bokförlaget Settern. 111 sidor, på svenska.
REA-pris200 kr
Olle Bergqvist : Jakten i Undersvik genom tiderna
Bokliv Olle Bergqvist Jakten i Undersvik genom tiderna
En bok om jakt och viltvård i Hälsingland. Häftad utgåva från Bokförlaget K&R, 120 sidor. Kulturhistorisk dokumentation med foton och dikter.
REA-pris171 kr
Christer Johansson : Fisksoppor och Viltgrytor och andra kulinariska upplevelser från skog och s
Bokliv Christer Johansson Fisksoppor och Viltgrytor och andra kulinariska upplevelser från skog och s
Gourmetmat från skog och hav. Förlagsband, 72 sidor, utgiven av Bokförlaget Settern.
REA-pris123 kr
Dan Törnström : Viltköttet
Bokliv Dan Törnström Viltköttet
Viltkött: Förberedelser och tillagning. Tidskrift från Jägarnas Riksförbund, 85 sidor. Språk: Svenska.
REA-pris163 kr
Kjell Danell : Vilt, jakt och människor i Norrlands skogar 1870-1900
Bokliv Kjell Danell Vilt, jakt och människor i Norrlands skogar 1870-1900
Bok om Norrlands skogar 1870-1900. Utgiven av Gidlunds förlag, 496 sidor, förlagsband. Rikt illustrerad.
REA-pris288 kr
Einarsson, Mikael ; Lemon, Hubbe : Kocken & jägaren : så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare och fågel
Bokliv Einarsson, Mikael ; Lemon, Hubbe Kocken & jägaren : så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare och fågel
Klassisk viltmatlagning med jaktkunskaper. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Innehåller handfasta tips och recept på älg, vildsvin och mer.
REA-pris233 kr
Peder Lamm : Jägare och redskap
Bokliv Peder Lamm Jägare och redskap
Jaktens historia från stenåldern till modern tid. Halvklotband, 311 sidor, utgiven av Bokförlaget Langenskiöld.
REA-pris326 kr
Rune Kalf-Hansen : Det vilda köket
Trollhättans Bok & media Rune Kalf-Hansen Det vilda köket
Mat från naturen året runt. Häftat band, Bonnier Fakta, 2016. Normalt antikvariskt skick, bruksslitage och skav på pärm.
REA-pris90 kr
Tommy Myllymäki : Kött, vilt, fågel
Bokliv Tommy Myllymäki Kött, vilt, fågel
Kokbok med 100 recept på kött, vilt och fågel. Utgiven av Natur & Kultur, förlagsband, pedagogiskt och tidlöst innehåll.
REA-pris247 kr
Gert Klötzke : Viltmat från skog och sjö
Knorrens antikvariat Gert Klötzke Viltmat från skog och sjö
Viltmat och dess tillagning. Rabén Prisma, 1995. Hårdband, mycket fint antikvariskt skick, rikt illustrerad. 157 s. Pärmen har lätt ytslitage.
REA-pris65 kr
Pangloss antikvariat & text Klötzke, Gert ; Thurfjell, Karsten Skogens mat
Rikligt illustrerad bok om svensk matlagning. Utgiven av Albert Bonniers 2008, klotryggband, fint antikvariskt skick.
REA-pris125 kr

Senast besökta