Humaniora

7 böcker

Visar 1 - 7 av 7 böcker

Böcker om Internationella kök och mattraditioner

Layout:
Bokliv Stefan Foconi Om kokkonsten : essä om intagandet av föda, vägen dit och vid
Ett insiktsfullt verk om födans betydelse och transformationer genom historien, med fokus på matkultur och dess sociala aspekter. Danskt band, 267 sidor.
REA-pris215 kr
Phebe Fjellström : Kvinnoliv och måltidsglädje. Kosthåll och resurser inom det nordliga rummet
Mingus bok- och skivbutik Phebe Fjellström Kvinnoliv och måltidsglädje. Kosthåll och resurser inom det nordliga rummet
Bok om kosthåll och husmödrar i det nordliga rummet. Hårdband, fint antikvariskt skick, Norrlands universitetsförlag, 2002, 119 sidor.
REA-pris160 kr
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Yrsa Lindqvist Mat, måltid, minne
Kulturstudier om finlandssvensk matkultur. Häftad med flikar (danskt band). Fint antikvariskt skick. Utgiven av Svenska Litteratursällskapet i Finland.
REA-pris308 kr
Stellan Sjödén : Mat på hjärnan
Knorrens antikvariat Stellan Sjödén Mat på hjärnan
Psykologi kring matvanor. Hårdband, fint antikvariskt skick. Illustrerad utgåva från 1989, 295 sidor, med skyddsomslag.
REA-pris80 kr
Phebe Fjellström : Kvinnoliv och måltidsglädje
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Phebe Fjellström Kvinnoliv och måltidsglädje
Kulturstudier om kvinnors kosthållning i nordiska rummet. Pappband, fint antikvariskt skick, 119 sidor. Utgiven av Norrlands Universitetsförlag.
REA-pris248 kr
Thurfjell, Karsten; Birnbaum, Charlotte; Rössner, Stephan : Med konsten till bords
Bokliv Thurfjell, Karsten; Birnbaum, Charlotte; Rössner, Stephan Med konsten till bords
Gastronomisk kalender 2023. Förlagsband. 167 sidor. Svenska. Innehåller bidrag från flera författare om mat, konst och kultur.
REA-pris211 kr
Massimo Montanari : Mat är kultur
Bokliv Massimo Montanari Mat är kultur
Kulturstudier om matens roll i samhället. Utgåva av Agerings Bokförlag, danskt band, 149 sidor, svenska.
REA-pris190 kr

Senast besökta