Huvudmeny

Alla böcker

16 böcker

Visar 1 - 12 av 16 böcker

Böcker om Game and game-birds

Layout:
Alf Andersson : Viltstyckmästarens kokbok
Bokliv Alf Andersson Viltstyckmästarens kokbok
Viltkött och matlagning. Förlagsband, skick ej angivet. Utgiven av Bokförlaget Settern. 111 sidor, på svenska.
REA-pris200 kr
Couet, Danyel ; Garell, Lubbe : I magen på en jägare : konsten att jaga och laga vilt
Bokliv Couet, Danyel ; Garell, Lubbe I magen på en jägare : konsten att jaga och laga vilt
Upptäck konsten att jaga och laga viltkött med inspirerande recept och insikter från erfarna jägare och kockar. Pappband, 215 sidor.
REA-pris247 kr
Einarsson, Mikael ; Lemon, Hubbe : Kocken & jägaren : så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare och fågel
Bokliv Einarsson, Mikael ; Lemon, Hubbe Kocken & jägaren : så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare och fågel
Klassisk viltmatlagning med jaktkunskaper. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Innehåller handfasta tips och recept på älg, vildsvin och mer.
REA-pris233 kr
Einarsson, Mikael, Lemon, Hubbe : Kocken & jägaren så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare & fågel
Trollhättans Bok & media Einarsson, Mikael, Lemon, Hubbe Kocken & jägaren så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare & fågel
Viltkött och jakt. Natur & Kultur, 1:a uppl. 2021, 197 s. Hårdband, normalt antikvariskt skick, mindre bruksslitage.
REA-pris250 kr
Christer Johansson : Fisksoppor och Viltgrytor och andra kulinariska upplevelser från skog och s
Bokliv Christer Johansson Fisksoppor och Viltgrytor och andra kulinariska upplevelser från skog och s
Gourmetmat från skog och hav. Förlagsband, 72 sidor, utgiven av Bokförlaget Settern.
REA-pris123 kr
Rune Kalf-Hansen : Det vilda köket
Trollhättans Bok & media Rune Kalf-Hansen Det vilda köket
Mat från naturen året runt. Häftat band, Bonnier Fakta, 2016. Normalt antikvariskt skick, bruksslitage och skav på pärm.
REA-pris90 kr
Klötzke, Gert; Wahlström, Niclas; Berglund, Per Erik : Det vilda smörgåsbordet
Bokliv Klötzke, Gert; Wahlström, Niclas; Berglund, Per Erik Det vilda smörgåsbordet
Viltbuffé med recept på svenskt kött, fisk och närodlade råvaror. Halvklotband. Utgiven av Max Ström. 192 sidor.
REA-pris299 kr
Peder Lamm : Jägare och redskap
Bokliv Peder Lamm Jägare och redskap
Jaktens historia från stenåldern till modern tid. Halvklotband, 311 sidor, utgiven av Bokförlaget Langenskiöld.
REA-pris326 kr
Helena Lyckoskog : Med passion för det vilda : jakten, hundarna, maten
Bokliv Helena Lyckoskog Med passion för det vilda : jakten, hundarna, maten
Bok om hundträning och jakt. Klotband, 124 sidor, utgiven av Klickerförlaget Göteborg. Innehåller recept och viltvård.
REA-pris26 467 kr
Per Morberg : Morberg jagar och lagar
Bokliv Per Morberg Morberg jagar och lagar
Bok om jakt med historier och bilder. Utgiven av Bonnier Fakta, förlagsband, 199 sidor, innehåller viltrecept.
REA-pris335 kr
Trollhättans Bok & media Per Morberg Morberg lagar vilt
Hårdband i fint antikvariskt skick. Första upplagan från 2018, 270 sidor. Signerad. Innehåller recept på vilt och fisk. Perfekt för matlagningsentusiaster.
REA-pris90 kr
Tommy Myllymäki : Kött, vilt, fågel
Trollhättans Bok & media Tommy Myllymäki Kött, vilt, fågel
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Utgiven av Natur & Kultur 2016. 218 sidor med mindre bruksslitage och skav på pärm. En inspirerande kokbok.
REA-pris95 kr

Senast besökta