Huvudmeny
- Hem
-
- Samtliga böcker inom Politik | Samhälle
- Ekonomi | Näringsliv
- Internationell politik
- Kriminologi
- Media | Journalistik
- Nationalekonomi
- Politiska ideologier
- Rättsväsende | Juridik
- Samhällsvetenskap
- Samhällsvetenskap | Rättsvetenskap
- Samhällsvetenskaper | Sociologi | Antropologi
- Socialpolitik
- Statskunskap | Politik
- Utbildning | Pedagogik
- Författare på A
- Författare på B
- Författare på C
- Författare på D
- Författare på E
- Författare på F
- Författare på G
- Författare på H
- Författare på I
- Författare på J
- Författare på K
- Författare på L
- Författare på M
- Författare på N
- Författare på O
- Författare på P
- Författare på Q
- Författare på R
- Författare på S
- Författare på T
- Författare på U
- Författare på V
- Författare på Z
- Författare på Å
- Författare på Ö
- Frågor & svar
De senaste nya böckerna
7 böcker
Visar 1 - 7 av 7 böcker
Bokliv
Bordsdekorationer
Convenience foods
Edward chisholm
Gatumat
Hem och hushåll
Hotell och turistväsen
Manners and customs
Mat och dryck
Måltider och servering
Porcelain
Porslin
Restauranger
Restaurants
Servitörer
Snabbmat
Street food
Sällskapsliv
Table setting and decoration
Waiters
Dekorera
Dukning
Etikett
Inred
Inredning
Street
Vett
Böcker om Måltider och servering
Layout:

Bokliv
Nordén, Gösta ; Hedman, Uno
Matsalshantverket och trancheringskonsten
Matlagning och trancheringskonst. Utgiven av Carlsson, danskt band, 123 sidor, språk: svenska.
Matlagning och trancheringskonst. Utgiven av Carlsson, danskt band, 123 sidor, språk: svenska.
REA-pris174 kr

Bokliv
Brännström, Erik; Dahlgren, Åsa
Street Taste
Street food från hela världen med kreativa recept och inspiration. Utgiven av Bokförlaget Arena, förlagsband, 184 sidor.
Street food från hela världen med kreativa recept och inspiration. Utgiven av Bokförlaget Arena, förlagsband, 184 sidor.
REA-pris216 kr

Bokliv
Frederik Zäll
Street food
Street food-recept för både vegetariska och köttiga rätter. Utgiven av Grenadine Bokförlag, förlagsband, 76 sidor.
Street food-recept för både vegetariska och köttiga rätter. Utgiven av Grenadine Bokförlag, förlagsband, 76 sidor.
REA-pris176 kr

Bokliv
Johansson, Gunilla; Djuphammar, Lena
Dukat
Dukning och servering med inspiration från loppisfynd. Förlagsband, 150 sidor, utgiven av Ordalaget Bokförlag.
Dukning och servering med inspiration från loppisfynd. Förlagsband, 150 sidor, utgiven av Ordalaget Bokförlag.
REA-pris205 kr

Bokliv
Gaude, Josefine ; Andersson, Rickard
BokGym Servering 1, bok
Bok om servering och livsmedel för gymnasieskolan. Spiralband, Gleerups Utbildning AB, 103 sidor, innehåller övningsuppgifter och kunskapskontroller.
Bok om servering och livsmedel för gymnasieskolan. Spiralband, Gleerups Utbildning AB, 103 sidor, innehåller övningsuppgifter och kunskapskontroller.
REA-pris640 kr

Bokliv
Josefine Gaude
BokGym Servering 1, bok, Gy25
Läromedel för servering, nivå 1. Utgiven av Gleerups Utbildning AB. Spiralband, 96 sidor. Innehåller övningsuppgifter och kunskapskontroller.
Läromedel för servering, nivå 1. Utgiven av Gleerups Utbildning AB. Spiralband, 96 sidor. Innehåller övningsuppgifter och kunskapskontroller.
REA-pris761 kr

Bokliv
Edward Chisholm
A waiter in Paris
Pocketutgåva av en stark personlig berättelse om att arbeta som servitör i Paris. Utgiven av Hachette UK Distribution.
Pocketutgåva av en stark personlig berättelse om att arbeta som servitör i Paris. Utgiven av Hachette UK Distribution.
REA-pris167 kr
Filter (0)
