Huvudmeny

De senaste nya böckerna

7 böcker

Visar 1 - 7 av 7 böcker

Böcker om Måltider och servering

Layout:
Nordén, Gösta ; Hedman, Uno : Matsalshantverket och trancheringskonsten
Bokliv Nordén, Gösta ; Hedman, Uno Matsalshantverket och trancheringskonsten
Matlagning och trancheringskonst. Utgiven av Carlsson, danskt band, 123 sidor, språk: svenska.
REA-pris174 kr
Brännström, Erik; Dahlgren, Åsa : Street Taste
Bokliv Brännström, Erik; Dahlgren, Åsa Street Taste
Street food från hela världen med kreativa recept och inspiration. Utgiven av Bokförlaget Arena, förlagsband, 184 sidor.
REA-pris216 kr
Frederik Zäll : Street food
Bokliv Frederik Zäll Street food
Street food-recept för både vegetariska och köttiga rätter. Utgiven av Grenadine Bokförlag, förlagsband, 76 sidor.
REA-pris176 kr
Johansson, Gunilla; Djuphammar, Lena : Dukat
Bokliv Johansson, Gunilla; Djuphammar, Lena Dukat
Dukning och servering med inspiration från loppisfynd. Förlagsband, 150 sidor, utgiven av Ordalaget Bokförlag.
REA-pris205 kr
Gaude, Josefine ; Andersson, Rickard : BokGym Servering 1, bok
Bokliv Gaude, Josefine ; Andersson, Rickard BokGym Servering 1, bok
Bok om servering och livsmedel för gymnasieskolan. Spiralband, Gleerups Utbildning AB, 103 sidor, innehåller övningsuppgifter och kunskapskontroller.
REA-pris640 kr
Josefine Gaude : BokGym Servering 1, bok, Gy25
Bokliv Josefine Gaude BokGym Servering 1, bok, Gy25
Läromedel för servering, nivå 1. Utgiven av Gleerups Utbildning AB. Spiralband, 96 sidor. Innehåller övningsuppgifter och kunskapskontroller.
REA-pris761 kr
Edward Chisholm : A waiter in Paris
Bokliv Edward Chisholm A waiter in Paris
Pocketutgåva av en stark personlig berättelse om att arbeta som servitör i Paris. Utgiven av Hachette UK Distribution.
REA-pris167 kr

Senast besökta