Livsstil | Fritid

20 böcker

Visar 1 - 12 av 20 böcker

Böcker om Matlagning: länder - kulturer - regioner

Layout:
Katarina Kling : Smårätter, tilltugg och sött med smak från Medelhavet
Bokliv Katarina Kling Smårätter, tilltugg och sött med smak från Medelhavet
Läckra smårätter med Medelhavssmaker, förlagsband, 112 sidor. Utgiven av Bokförlaget Semic. Enkel matlagning för fest och vardag.
REA-pris230 kr
Alfred Böhm : Oma
Bokliv Alfred Böhm Oma
Häftad kokbok med 44 sidor som presenterar den sauerländische Küche på svenska, möjliggjord av stipendium från Deutsche Gesellschaft zu Stockholm.
REA-pris162 kr
Jennie Walldén : Nudlar
Knorrens antikvariat Jennie Walldén Nudlar
Rikt illustrerad bok om matlagning från olika kulturer. Hårdband, fint antikvariskt skick, förlagsband, 162 sidor.
REA-pris165 kr
Filip Poon : Asiatiska favoriter
Bokliv Filip Poon Asiatiska favoriter
Asiatisk matlagning med 65 smaksäkra recept. Utgiven av Bonnier Fakta, danskt band, illustrerad med fotografier och teckningar.
REA-pris163 kr
Jennie Walldén : Wok, ris, nudlar
Knorrens antikvariat Jennie Walldén Wok, ris, nudlar
Rikt illustrerad bok om asiatiska maträtter. Hårdband, mycket fint antikvariskt skick. Bonnier fakta, 2020, 164 s. 20 x 26,5 cm.
REA-pris150 kr
Jennie Walldén : Nudlar
Bokliv Jennie Walldén Nudlar
Kokbok om nudlar med recept och tips. Utgiven av Bokförlaget Polaris. Förlagsband. 162 sidor.
REA-pris231 kr
Joel Åhlin : Azur
Bokliv Joel Åhlin Azur
Matlagning från Medelhavet med lokala specialiteter. Förlagsband, 176 sidor, utgiven av Natur & Kultur. Ompaketerad utgåva av tidigare bok från 2017.
REA-pris221 kr
Karin Lei : Dumplings & annan dim sum
Bokliv Karin Lei Dumplings & annan dim sum
Klassisk dim sum-kokbok med 50 recept. Utgiven av Natur & Kultur. Förlagsband i gott skick. Lär dig laga och njut av delikata rätter.
REA-pris229 kr
Maria Zihammou : Asiatiska smårätter, nudlar och ris
Bokliv Maria Zihammou Asiatiska smårätter, nudlar och ris
Asiatiska smårätter och nudlar med över 50 recept. Förlagsband från Bokförlaget Semic, 112 sidor, inspirerad av Asiens kök.
REA-pris230 kr
Marloes Öhrnell : Global matkultur i Sverige
Bokliv Marloes Öhrnell Global matkultur i Sverige
Global matkultur i Sverige: Pappband, 256 sidor, utgiven av Whip Media. Möt nysvenskar och deras mattraditioner.
REA-pris247 kr
Olvera, Enrique ; Ruvalcaba, Alonso : Tacobibeln
Bokliv Olvera, Enrique ; Ruvalcaba, Alonso Tacobibeln
Kokbok om tacos med över 100 recept. Utgiven av Tukan Förlag, förlagsband, 223 sidor.
REA-pris299 kr
Sara Berg : Grekisk mat
Bokliv Sara Berg Grekisk mat
Klassisk grekisk mat. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur Allmänlitteratur, 172 sidor. Innehåller recept med fokus på grekisk matkultur.
REA-pris243 kr

Senast besökta