Huvudmeny

Bokliv

7 böcker

Visar 1 - 7 av 7 böcker

Böcker om Chinese cooking

Layout:
Bokliv Ning-tsu Malmqvist Att äta med pinnar i Sverige : 61 recept
Kinesisk matlagning med 61 recept. Häftad utgåva från Dejavu Publicerings AB, 91 sidor, illustrerad av Poul Ströyer.
REA-pris175 kr
Christina Nygren : Ma La Tang : kinesiska vardagsrätter med smak och sting
Bokliv Christina Nygren Ma La Tang : kinesiska vardagsrätter med smak och sting
Kinesisk matlagning med fokus på smakrika vardagsrätter. Förlagsband, 212 sidor, utgiven av Asienkontakt. Rikt illustrerad.
REA-pris323 kr
Jon Kung : Kung food
Bokliv Jon Kung Kung food
Kokbok med recept från kinesisk-amerikansk matlagning. Utgiven av Penguin Random House US. Förlagsband, 288 sidor, engelska.
REA-pris292 kr
Jonas Cramby : Kinamat varje dag
Bokliv Jonas Cramby Kinamat varje dag
Kinesisk matlagning med internationella favoriter. Utgåva från Natur & Kultur, förlagsband, 205 sidor.
REA-pris235 kr
Karin Lei : Dumplings & annan dim sum
Bokliv Karin Lei Dumplings & annan dim sum
Klassisk dim sum-kokbok med 50 recept. Utgiven av Natur & Kultur. Förlagsband i gott skick. Lär dig laga och njut av delikata rätter.
REA-pris229 kr
Karin Lei : Chopstick stories : fyra små rätter till streetfood i Taiwan
Bokliv Karin Lei Chopstick stories : fyra små rätter till streetfood i Taiwan
Kinesisk matlagning med 50 recept. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Nominerad till Cajsa Warg-priset Årets kokbok 2025.
REA-pris242 kr
Jonas Cramby : Vegetarisk kinamat varje dag
Bokliv Jonas Cramby Vegetarisk kinamat varje dag
Autentisk kinesisk vegetarisk mat med nya ingredienser och rätter. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur.
REA-pris235 kr

Senast besökta