Huvudmeny
- Hem
-
- Samtliga böcker inom Politik | Samhälle
- Ekonomi | Näringsliv
- Internationell politik
- Kriminologi
- Media | Journalistik
- Nationalekonomi
- Politiska ideologier
- Rättsväsende | Juridik
- Samhällsvetenskap
- Samhällsvetenskap | Rättsvetenskap
- Samhällsvetenskaper | Sociologi | Antropologi
- Socialpolitik
- Statskunskap | Politik
- Utbildning | Pedagogik
- Författare på A
- Författare på B
- Författare på C
- Författare på D
- Författare på E
- Författare på F
- Författare på G
- Författare på H
- Författare på I
- Författare på J
- Författare på K
- Författare på L
- Författare på M
- Författare på N
- Författare på O
- Författare på P
- Författare på Q
- Författare på R
- Författare på S
- Författare på T
- Författare på U
- Författare på V
- Författare på Z
- Författare på Å
- Författare på Ö
- Frågor & svar
Bokliv
7 böcker
Visar 1 - 7 av 7 böcker
Asian cooking
Asiatisk matlagning
Bokliv
Chinese americans
Chinese cooking
Chinese. cooking
Convenience foods
Gatumat
Hem och hushåll
Kinesisk matlagning
Lättlagad mat
Mat och dryck
Matlagning
Matlagning för speciella grupper och ändamål
Matlagning: länder - kulturer - regioner
Quick and easy cooking
Snabbmat
Street food
Vegetarian cooking
Vegetarisk mat
Kulturer och regioner
Böcker om Chinese cooking
Layout:
Bokliv
Ning-tsu Malmqvist
Att äta med pinnar i Sverige : 61 recept
Kinesisk matlagning med 61 recept. Häftad utgåva från Dejavu Publicerings AB, 91 sidor, illustrerad av Poul Ströyer.
Kinesisk matlagning med 61 recept. Häftad utgåva från Dejavu Publicerings AB, 91 sidor, illustrerad av Poul Ströyer.
REA-pris175 kr

Bokliv
Christina Nygren
Ma La Tang : kinesiska vardagsrätter med smak och sting
Kinesisk matlagning med fokus på smakrika vardagsrätter. Förlagsband, 212 sidor, utgiven av Asienkontakt. Rikt illustrerad.
Kinesisk matlagning med fokus på smakrika vardagsrätter. Förlagsband, 212 sidor, utgiven av Asienkontakt. Rikt illustrerad.
REA-pris323 kr

Bokliv
Jon Kung
Kung food
Kokbok med recept från kinesisk-amerikansk matlagning. Utgiven av Penguin Random House US. Förlagsband, 288 sidor, engelska.
Kokbok med recept från kinesisk-amerikansk matlagning. Utgiven av Penguin Random House US. Förlagsband, 288 sidor, engelska.
REA-pris292 kr

Bokliv
Jonas Cramby
Kinamat varje dag
Kinesisk matlagning med internationella favoriter. Utgåva från Natur & Kultur, förlagsband, 205 sidor.
Kinesisk matlagning med internationella favoriter. Utgåva från Natur & Kultur, förlagsband, 205 sidor.
REA-pris235 kr

Bokliv
Karin Lei
Dumplings & annan dim sum
Klassisk dim sum-kokbok med 50 recept. Utgiven av Natur & Kultur. Förlagsband i gott skick. Lär dig laga och njut av delikata rätter.
Klassisk dim sum-kokbok med 50 recept. Utgiven av Natur & Kultur. Förlagsband i gott skick. Lär dig laga och njut av delikata rätter.
REA-pris229 kr

Bokliv
Karin Lei
Chopstick stories : fyra små rätter till streetfood i Taiwan
Kinesisk matlagning med 50 recept. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Nominerad till Cajsa Warg-priset Årets kokbok 2025.
Kinesisk matlagning med 50 recept. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Nominerad till Cajsa Warg-priset Årets kokbok 2025.
REA-pris242 kr

Bokliv
Jonas Cramby
Vegetarisk kinamat varje dag
Autentisk kinesisk vegetarisk mat med nya ingredienser och rätter. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur.
Autentisk kinesisk vegetarisk mat med nya ingredienser och rätter. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur.
REA-pris235 kr
Filter (0)
