Huvudmeny

De senaste nya böckerna

7 böcker

Visar 1 - 7 av 7 böcker

Böcker om Såser

Layout:
Diana Dontsova : Diadonnas balkanmat : och livet kring det dukade bordet
Bokliv Diana Dontsova Diadonnas balkanmat : och livet kring det dukade bordet
Mustig och generös balkanmat. Förlagsband, 176 sidor, utgiven av Polaris Fakta. Vinnare av Årets Måltidslitteratur 2021.
REA-pris239 kr
Edvin Bredefeldt : Kebab : Gör det själv
Bokliv Edvin Bredefeldt Kebab : Gör det själv
Kebab: Gör det själv är en praktisk guide för att laga kebab hemma. Utgiven av Natur & Kultur, förlagsband, 136 sidor.
REA-pris234 kr
Frederik Zäll : Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassiker
Bokliv Frederik Zäll Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassiker
Delikat kokbok om såser och röror. Utgiven av Grenadine Bokförlag, förlagsband, 75 sidor, svenska.
REA-pris176 kr
Jessica Frej : Grilla : hur lätt som helst
Bokliv Jessica Frej Grilla : hur lätt som helst
Grillning med över 100 enkla recept. Utgiven av HarperCollins Nordic. Danskt band, 154 sidor.
REA-pris148 kr
Tommy Myllymäki : Såser
Bokliv Tommy Myllymäki Såser
Kokbok med fokus på såser. Utgiven av Natur & Kultur. Förlagsband. Innehåller klassiska och nya recept.
REA-pris245 kr
Karlsson, Simon ; Torstensson, Fritjof : Perfekta pommes
Bokliv Karlsson, Simon ; Torstensson, Fritjof Perfekta pommes
Handfast guide till perfekta pommes med tips, recept och potatisskola. Utgiven av Pug Förlag, flexband, 141 sidor.
REA-pris199 kr
Caroline Dafgård : Condiments
Bokliv Caroline Dafgård Condiments
Gör egna smaksättningar med denna praktiska bok. Utgiven av Natur & Kultur, förlagsband, 139 sidor. Perfekt för hemmakocken.
REA-pris229 kr

Senast besökta