Huvudmeny

De senaste nya böckerna

11 böcker

Visar 1 - 11 av 11 böcker

Böcker om Mat- och vinkombinering

Layout:
Alf Tumble : Vin med ny adress : Yarra Valley, Georgien, England, Tjeckien & Slovakien, Swartland, Kanarieöarna, Adelaide Hills, Grekland, Japan, Sverige
Bokliv Alf Tumble Vin med ny adress : Yarra Valley, Georgien, England, Tjeckien & Slovakien, Swartland, Kanarieöarna, Adelaide Hills, Grekland, Japan, Sverige
Nya vinländer och regioner utforskas. Utgåvan från Natur & Kultur är i förlagsband och består av 185 sidor.
REA-pris230 kr
Jancis Robinson : Vinexpert på 24 timmar
Bokliv Jancis Robinson Vinexpert på 24 timmar
Vinexpert på 24 timmar är en informativ guide om vin, utgiven av Modernista i pocketformat. Innehåller 111 sidor och lämplig för både nybörjare och entusiaster.
REA-pris107 kr
Jenny Roshage-Theander : Bli en grönare hemmasommelier
Bokliv Jenny Roshage-Theander Bli en grönare hemmasommelier
Vin och vegetarisk mat, 175 s. Förlagsband, Idus Förlag. En bok för matälskare som vill utforska vinets värld.
REA-pris326 kr
Dolk, Jens ; Forslin, Liselotte : Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
Bokliv Dolk, Jens ; Forslin, Liselotte Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
Kombinera mat och vin med 15 kapitel om matchande recept. Utgiven av Kakao Förlag, i danskt band, 187 sidor.
REA-pris158 kr
Bokliv Ylva Stockelberg Vilken druva passar mig?
Häftad bok med 95 sidor som ger insikter om 50 druvor, deras ursprung och maträtter som passar till. Innehåller även musikförslag för vinprovning.
REA-pris207 kr
Peter Streijffert : Smak : mat och vin - de bästa kombinationerna
Bokliv Peter Streijffert Smak : mat och vin - de bästa kombinationerna
Upptäck smakernas värld med denna 128 sidor långa bok från Blue Publishing. Bindning: danskt band.
REA-pris196 kr
Alf Tumble : Vinets universum : från växtplats till vinlista
Bokliv Alf Tumble Vinets universum : från växtplats till vinlista
Guide till vin: lär dig om odling, lagring och servering. Utgiven av Mondial, danskt band, 362 sidor.
REA-pris307 kr
Andreas Kjörling : En handbok vin
Bokliv Andreas Kjörling En handbok vin
Handbok om vin med fakta om vintyper och matkombinationer. Utgiven av Grenadine Bokförlag, format: förlagsband, 75 sidor.
REA-pris176 kr
Peter Streijffert : Vego & vin : rätt vin till vegetarisk mat
Bokliv Peter Streijffert Vego & vin : rätt vin till vegetarisk mat
Vegetarisk matlagning med vin. Danskt band, utgiven av Blue Publishing. Innehåller recept och vintips för gröna rätter.
REA-pris199 kr
Jenny Roshage-Theander : Bli en hemmasommelier
Bokliv Jenny Roshage-Theander Bli en hemmasommelier
Bok om vin och mat med recept. Utgiven av Idus Förlag, förlagsband, 167 sidor. Lär dig kombinera dryck och maträtter.
REA-pris318 kr
Alf Tumble : Vin med adress
Bokliv Alf Tumble Vin med adress
Vinets värld och dess regioner. Utgiven av Natur & Kultur. Danskt band. 221 sidor. Pedagogisk och personlig.
REA-pris216 kr

Senast besökta