Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

6 böcker

Visar 1 - 6 av 6 böcker

Böcker om Sourdough bread

Layout:
Richard Hart : Richard Hart bread
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Richard Hart Richard Hart bread
Inspirerande guide till brödbakets konst. Förlagsband, mycket fint antikvariskt skick, 304 sidor, 27 cm. Random House US, 2024.
REA-pris428 kr
Bokliv Ingela Marklinder Surdeg
Bakning och matlagning med fokus på surdeg. Utgåva från Ingela Marklinder, 160 sidor, förlagsband.
REA-pris339 kr
Erica Landin-Löfving : Brödrevolutionen
Bokliv Erica Landin-Löfving Brödrevolutionen
Brödrevolutionen förklarar hur äldre bakmetoder ger godare bröd. Utgiven av Bookmark Förlag i pappband, 187 sidor.
REA-pris235 kr
Kenny Jakobsson : Surdeg
Bokliv Kenny Jakobsson Surdeg
Handbok i surdegsbakning. Utgiven av Bokförlaget Polaris. Förlagsband. 183 sidor. Lär dig baka som ett proffs med recept och tekniker.
REA-pris261 kr
Roly Allen : Glada surdegar och luftiga bröd
Bokliv Roly Allen Glada surdegar och luftiga bröd
Surdegsbakning med tydliga instruktioner och steg-för-steg-bilder. Förlagsband, 112 sidor, utgiven av Tukan Förlag.
REA-pris146 kr
Richard Hart : Richard Hart bread
Bokliv Richard Hart Richard Hart bread
Inspirerande guide till brödbakets konst. Förlagsband, 304 sidor, utgiven av Random House US. Interaktiva videor och vackra fotografier ingår.
REA-pris370 kr

Senast besökta