Huvudmeny
- Hem
-
- Samtliga böcker inom Politik | Samhälle
- Ekonomi | Näringsliv
- Internationell politik
- Kriminologi
- Media | Journalistik
- Nationalekonomi
- Politiska ideologier
- Rättsväsende | Juridik
- Samhällsvetenskap
- Samhällsvetenskap | Rättsvetenskap
- Samhällsvetenskaper | Sociologi | Antropologi
- Socialpolitik
- Statskunskap | Politik
- Utbildning | Pedagogik
- Författare på A
- Författare på B
- Författare på C
- Författare på D
- Författare på E
- Författare på F
- Författare på G
- Författare på H
- Författare på I
- Författare på J
- Författare på K
- Författare på L
- Författare på M
- Författare på N
- Författare på O
- Författare på P
- Författare på Q
- Författare på R
- Författare på S
- Författare på T
- Författare på U
- Författare på V
- Författare på Z
- Författare på Å
- Författare på Ö
- Frågor & svar
Alla böcker
4 böcker
Visar 1 - 4 av 4 böcker
Bokliv
Fermentation
Fermented foods
Fermenterade livsmedel
Hem och hushåll
Hemkonservering och djupfrysning
Jäsning
Knorrens antikvariat
Konservering (livsmedel)
Mat & dryck
Mat och dryck
Pastejer
Pâtés (cooking)
Salting of food
Saltning
Syrning
Torkning av livsmedel
Trollhättans bok & media
Vegetarian cooking
Vegetarisk mat
Bakterier
Fermenterat
Grönsaker
Hälsa
Kokbok
Mackor
Mat
Sallader
Soppor
Vegetariskt
Böcker om Syrning
Layout:

Knorrens antikvariat
Olle T. Cellton
Salt, socker & vinäger
Högkvalitativ bok om hemkonservering. Utgiven 2014 av Natur & Kultur, hårdband, fint antikvariskt skick, rikt illustrerad.
Högkvalitativ bok om hemkonservering. Utgiven 2014 av Natur & Kultur, hårdband, fint antikvariskt skick, rikt illustrerad.
REA-pris240 kr

Bokliv
Jenny Neikell
Fermentera
Kokboken erbjuder recept med fermenterade grönsaker, som ger smak och textur till vegetariska rätter. Förlagsband, 354 sidor, på svenska.
Kokboken erbjuder recept med fermenterade grönsaker, som ger smak och textur till vegetariska rätter. Förlagsband, 354 sidor, på svenska.
REA-pris247 kr

Trollhättans Bok & media
Jenny Neikell
Fermentera mat med jäst, mögel & bakterier
Hårdband i fint antikvariskt skick. Första upplagan från 2016, 188 sidor med mindre bruksslitage. En utmärkt bok om fermentering av livsmedel.
Hårdband i fint antikvariskt skick. Första upplagan från 2016, 188 sidor med mindre bruksslitage. En utmärkt bok om fermentering av livsmedel.
REA-pris180 kr

Trollhättans Bok & media
Viktoria Vestun
Förädling av bär, frukt & grönsaker
Handbok i mathantverk. Spiralbunden, Eldrimner, 2013, 128 s. Normalt antikvariskt skick, bruksslitage och några bläckanteckningar.
Handbok i mathantverk. Spiralbunden, Eldrimner, 2013, 128 s. Normalt antikvariskt skick, bruksslitage och några bläckanteckningar.
REA-pris275 kr
Filter (0)
