Huvudmeny

Alla böcker

4 böcker

Visar 1 - 4 av 4 böcker

Böcker om Syrning

Layout:
Olle T. Cellton : Salt, socker & vinäger
Knorrens antikvariat Olle T. Cellton Salt, socker & vinäger
Högkvalitativ bok om hemkonservering. Utgiven 2014 av Natur & Kultur, hårdband, fint antikvariskt skick, rikt illustrerad.
REA-pris240 kr
Jenny Neikell : Fermentera
Bokliv Jenny Neikell Fermentera
Kokboken erbjuder recept med fermenterade grönsaker, som ger smak och textur till vegetariska rätter. Förlagsband, 354 sidor, på svenska.
REA-pris247 kr
Jenny Neikell : Fermentera mat med jäst, mögel & bakterier
Trollhättans Bok & media Jenny Neikell Fermentera mat med jäst, mögel & bakterier
Hårdband i fint antikvariskt skick. Första upplagan från 2016, 188 sidor med mindre bruksslitage. En utmärkt bok om fermentering av livsmedel.
REA-pris180 kr
Viktoria Vestun : Förädling av bär, frukt & grönsaker
Trollhättans Bok & media Viktoria Vestun Förädling av bär, frukt & grönsaker
Handbok i mathantverk. Spiralbunden, Eldrimner, 2013, 128 s. Normalt antikvariskt skick, bruksslitage och några bläckanteckningar.
REA-pris275 kr

Senast besökta