Huvudmeny

Alla böcker

7 böcker

Visar 1 - 7 av 7 böcker

Böcker om Rökning (konservering)

Layout:
Alf Andersson : Så röker du kött och fisk
Trollhättans Bok & media Alf Andersson Så röker du kött och fisk
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Första upplagan från 2003 med 96 sidor. En praktisk guide till rökning av kött och fisk.
REA-pris75 kr
Alf Andersson : Så röker du kött och fisk
Trollhättans Bok & media Alf Andersson Så röker du kött och fisk
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Första upplagan från 2011, 96 sidor med bruksslitage och skav på pärm. Idealisk för den matintresserade.
REA-pris75 kr
Alf Andersson : Så röker du kött och fisk
Trollhättans Bok & media Alf Andersson Så röker du kött och fisk
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Första upplagan från 2000 med 96 sidor. Överstruken namning i försättsblad. Passar den matintresserade.
REA-pris75 kr
Fritzell, Johan ; Åkerberg, Johan : Holy Smoke BBQ : Tio år av eld, rök & kött
Bokliv Fritzell, Johan ; Åkerberg, Johan Holy Smoke BBQ : Tio år av eld, rök & kött
BBQ-kokbok med 224 sidor från Natur & Kultur. Innehåller recept och tekniker för perfekt rökning av kött. Förlagsband.
REA-pris266 kr
Fritzell, Johan; Åkerberg, Johan : Holy Smoke BBQ
Bokliv Fritzell, Johan; Åkerberg, Johan Holy Smoke BBQ
Lär dig konsten att röka kött med autentiska recept och tekniker från nordvästra Skånes grillmästare. Perfekt för köttälskare och grillentusiaster.
REA-pris242 kr
Bengt-Arne Schatz : Rökning av fisk och kött hobbyrökning och yrkesmässig rökning
Trollhättans Bok & media Bengt-Arne Schatz Rökning av fisk och kött hobbyrökning och yrkesmässig rökning
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Utgåva från Wahlström & Widstrand, 1996. 109 sidor med mindre bruksslitage. En intressant bok om rökning av fisk och kött.
REA-pris95 kr
Selling, Jan ; Ekstrand, Bo : Långsam fisk
Bokliv Selling, Jan ; Ekstrand, Bo Långsam fisk
Mat och dryck, konservering. Utgiven av Ostkultur förlag, förlagsband, 159 sidor, svensk text.
REA-pris331 kr

Senast besökta