Huvudmeny

Alla böcker

3 böcker

Visar 1 - 3 av 3 böcker

Böcker om Rökning (konserveringsmetod)

Layout:
Alf Andersson : Så röker du kött och fisk
Trollhättans Bok & media Alf Andersson Så röker du kött och fisk
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Första upplagan från 2003 med 96 sidor. En praktisk guide till rökning av kött och fisk.
REA-pris75 kr
Alf Andersson : Så röker du kött och fisk
Trollhättans Bok & media Alf Andersson Så röker du kött och fisk
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Första upplagan från 2011, 96 sidor med bruksslitage och skav på pärm. Idealisk för den matintresserade.
REA-pris75 kr
Alf Andersson : Så röker du kött och fisk
Trollhättans Bok & media Alf Andersson Så röker du kött och fisk
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Första upplagan från 2000 med 96 sidor. Överstruken namning i försättsblad. Passar den matintresserade.
REA-pris75 kr

Senast besökta