Mingus bok- och skivbutik

Mingus bok- och skivbutik
Mingus bok- och skivbutik

Mingus bok- och skivbutik

Visar 1 - 6 av 6 böcker

Böcker om Internationella kök och mattraditioner

Layout:
Phebe Fjellström : Kvinnoliv och måltidsglädje. Kosthåll och resurser inom det nordliga rummet
Mingus bok- och skivbutik Phebe Fjellström Kvinnoliv och måltidsglädje. Kosthåll och resurser inom det nordliga rummet
Bok om kosthåll och husmödrar i det nordliga rummet. Hårdband, fint antikvariskt skick, Norrlands universitetsförlag, 2002, 119 sidor.
REA-pris160 kr
Martin Ragnar : Matens mångfald i Sverige
Mingus bok- och skivbutik Martin Ragnar Matens mångfald i Sverige
Illustrerad bok om matkultur och biologisk mångfald. Hårdband, 175 sidor, mycket fint antikvariskt skick. Utgiven av Carlssons 2021.
REA-pris180 kr
Inga-Beth Hinchliffe : Världens mat. Vegetariskt från hela världen
Mingus bok- och skivbutik Inga-Beth Hinchliffe Världens mat. Vegetariskt från hela världen
Illustrerad bok om vegetarisk matlagning. Hårdband, 141 sidor. Utgiven av Skandinaviska bokförl. (Finland, 1991). Fint antikvariskt skick.
REA-pris90 kr
Sarah Brown : Vegetarisk mat
Mingus bok- och skivbutik Sarah Brown Vegetarisk mat
Fint antikvariskt skick. Hårdband, 238 sidor. En tidig vegetarisk matbok med recept och färgbilder. Utgiven av Alba, 1986.
REA-pris90 kr
Mats-Eric Nilsson : Den hemlige kocken. Det okända fusket med maten på din tallrik
Mingus bok- och skivbutik Mats-Eric Nilsson Den hemlige kocken. Det okända fusket med maten på din tallrik
Fakta om livsmedelstillsatser och deras innehåll. Pocket, fint antikvariskt skick, 279 sidor, utgiven av Ordfront 2008.
REA-pris65 kr
Jens Linder : Frankensteins köttkvarn
Mingus bok- och skivbutik Jens Linder Frankensteins köttkvarn
Mat och dryck i fokus med recept och mathistoria. Hårdband, mycket fint antikvariskt skick, illustrerad, 185 sidor, Ordfront 2020.
REA-pris125 kr

Böcker du visat intresse för...