Livsstil | Fritid

3 böcker

Visar 1 - 3 av 3 böcker

Böcker om Fermented foods

Layout:
Erica Palmcrantz : Enkel kombucha och kimchi : recept för kropp & hjärna
Bokliv Erica Palmcrantz Enkel kombucha och kimchi : recept för kropp & hjärna
Recept för hälsosam fermentering av kombucha och kimchi. Utgiven av Tukan Förlag, danskt band, 95 sidor. Växtbaserade och glutenfria recept.
REA-pris140 kr
Erica Palmcrantz Aziz : Enkel kombucha & kimchi
Knorrens antikvariat Erica Palmcrantz Aziz Enkel kombucha & kimchi
Rikt illustrerad bok om fermenterade livsmedel. Hårdband, fint antikvariskt skick. Tukan förlag, 2019, 95 s. Två blad med hundöron.
REA-pris120 kr
Jenny Neikell : Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Bokliv Jenny Neikell Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Fermentering: en fascinerande kokbok med 75 recept och faktadel. Utgiven av Norstedts, förlagsband.
REA-pris272 kr

Senast besökta