Huvudmeny

Bokliv

3 böcker

Visar 1 - 3 av 3 böcker

Böcker om Konservering (livsmedel)

Layout:
Selling, Jan ; Ekstrand, Bo : Långsam fisk
Bokliv Selling, Jan ; Ekstrand, Bo Långsam fisk
Mat och dryck, konservering. Utgiven av Ostkultur förlag, förlagsband, 159 sidor, svensk text.
REA-pris331 kr
Jenny Neikell : Fermentera
Bokliv Jenny Neikell Fermentera
Kokboken erbjuder recept med fermenterade grönsaker, som ger smak och textur till vegetariska rätter. Förlagsband, 354 sidor, på svenska.
REA-pris247 kr
Jens Linder : Mat för hand
Bokliv Jens Linder Mat för hand
Handbok om mathantverk med metoder för att torka, röka, syra och konfitera. Utgiven av Bokförlaget Polaris i flexband.
REA-pris228 kr

Senast besökta