Huvudmeny

Alla böcker

5 böcker

Visar 1 - 5 av 5 böcker

Böcker om Food additives

Layout:
Ennart, Henrik ; Nilsson, Mats-Eric : Döden i grytan
Mingus bok- och skivbutik Ennart, Henrik ; Nilsson, Mats-Eric Döden i grytan
Fint antikvariskt skick. Hårdband med skyddsomslag, 275 sidor. Utgiven av Ordfront, Stockholm 2010. Stämplad som recensionsexemplar.
REA-pris140 kr
Mats-Eric Nilsson : Äkta vara : guide till oförfalskad mat
Bokliv Mats-Eric Nilsson Äkta vara : guide till oförfalskad mat
Flexbandad guide om oförfalskad mat, med 273 sidor av insikter och tips kring livsmedel och tillsatser. Utgiven av Ordfront Förlag.
REA-pris183 kr
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Mats-Eric Nilsson Saltad nota
Pappband med skyddsomslag. Fint antikvariskt skick. 303 sidor. Utgiven av Ordfront Förlag. Dedikation av författaren på försättsbladet.
REA-pris178 kr
Mats-Eric Nilsson : Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Bokliv Mats-Eric Nilsson Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Matfusket i restaurangbranschen avslöjas i denna reportagebok. Utgiven av Ordfront Förlag, i förlagsband, 303 sidor.
REA-pris318 kr
Marit Paulsen : Lurad av laxen
Knorrens antikvariat Marit Paulsen Lurad av laxen
Bok om livsmedelskonsumtion. Förlagsband, Bromberg 2009, 139 s. Mycket fint antikvariskt skick.
REA-pris60 kr

Senast besökta