Huvudmeny

De senaste nya böckerna

14 böcker

Visar 1 - 12 av 14 böcker

Böcker om Säsongsmatlagning

Layout:
Anne Sofie Englesson : Nya akvarell och mat : målartid och måltider under alla årstider
Bokliv Anne Sofie Englesson Nya akvarell och mat : målartid och måltider under alla årstider
Upptäck nya akvarelltips och recept för varje månad i denna spiralbundna bok, perfekt för kreativa stunder och gemensamma måltider.
REA-pris337 kr
Anna Johansson : Rot till stjälk
Bokliv Anna Johansson Rot till stjälk
Hållbar och vegovänlig matlagning med 60 recept för alla tillfällen. Förlagsband, Tukan Förlag, 160 sidor.
REA-pris242 kr
 Cena Atelier : Allt gott : fyra säsonger av måltider att minnas
Bokliv Cena Atelier Allt gott : fyra säsonger av måltider att minnas
Kokbok med 70 recept för alla årstider. Utgiven av Natur & Kultur, häftad och i gott skick. Inspirerande matinspiration för alla tillfällen.
REA-pris273 kr
Lars Barmen : God mat ute
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Lars Barmen God mat ute
Inspirerande bok om utomhusmatlagning med recept för olika årstider. Illustrerat pappband, 159 sidor, utgiven av Vildmarksbiblioteket.
REA-pris438 kr
Frederik Zäll : Sommarmat : Sill, fisk & skaldjur : Frederik Zälls bästa
Bokliv Frederik Zäll Sommarmat : Sill, fisk & skaldjur : Frederik Zälls bästa
Sommarmat med fokus på sill, fisk och skaldjur. Förlagsband, 75 sidor, utgiven av Stevali.
REA-pris176 kr
Gunnel Arvidsson : Minnen om mat
Bokliv Gunnel Arvidsson Minnen om mat
Häftad kokbok med 62 sidor, innehållande poetiska recept och akvareller. Utgiven av Gunnel Arvidsson.
REA-pris207 kr
Jenny Warsén : Sommarens smaker : På grillen, till picknicken och i syrenbersån
Bokliv Jenny Warsén Sommarens smaker : På grillen, till picknicken och i syrenbersån
Receptbok för grillning och picknick. Utgiven av Bonnier Fakta, danskt band, 160 sidor. Fylld med lättlagade sommarrätter och tips.
REA-pris172 kr
Louise Bondebjer : Simply Swedish
Bokliv Louise Bondebjer Simply Swedish
Svensk matlagning med recept från norr till söder. Förlagsband, utgiven av Kakao Förlag, 160 sidor, engelska.
REA-pris243 kr
Louise Johansson : Musslor & morötter : vardagsrecept på hållbara råvaror
Bokliv Louise Johansson Musslor & morötter : vardagsrecept på hållbara råvaror
Vegetarisk matlagning med hållbara råvaror. Förlagsband, 176 sidor, utgiven av Natur & Kultur.
REA-pris231 kr
Mathias Dahlgren : Mat i sommartid
Bokliv Mathias Dahlgren Mat i sommartid
Kokbok om sommarmat och festliga måltider. Utgiven av Bonnier Fakta, danskt band, 224 sidor.
REA-pris287 kr
Siri Barje : Kål hela året
Bokliv Siri Barje Kål hela året
Kålens mångfald i matlagning. Pappband, utgiven av Mondial. Innehåller recept för olika säsonger och smaker.
REA-pris245 kr
Tommy Myllymäki : Myllymäkis menyer
Bokliv Tommy Myllymäki Myllymäkis menyer
Kokbok med över 100 recept för alla årstider. Utgiven av Natur & Kultur, förlagsband.
REA-pris282 kr

Senast besökta