Huvudmeny

De senaste nya böckerna

6 böcker

Visar 1 - 6 av 6 böcker

Böcker om Fransk matlagning

Layout:
Marco Baudone : Från brasserie till franskt lantkök
Bokliv Marco Baudone Från brasserie till franskt lantkök
Fransk matlagning med lyxiga och rustika recept. Utgiven av Nygren & Nygren i förlagsband, 224 sidor, vackert illustrerad.
REA-pris242 kr
Anthony Bourdain : Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook
Bokliv Anthony Bourdain Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook
Kokbok med franska recept och humor. 20-årsjubileumsutgåva från Bloomsbury Publishing Ltd, förlagsband. 304 sidor.
REA-pris303 kr
Frankrike
Bokliv Frankrike
Frankrike är en reseguide med 576 sidor. Utgiven av Legind A/S i häftad form.
REA-pris248 kr
Julia Child : The French Chef Cookbook
Bokliv Julia Child The French Chef Cookbook
Klassisk fransk matlagning i ny utgåva. Förlagsband med 496 sidor av recept och tips från en ikonisk kock. Perfekt för matälskare och nybörjare.
REA-pris369 kr
Jamie Beck : An American in Provence
Bokliv Jamie Beck An American in Provence
En vacker samling av fotografier och recept som fångar livet i Provence. Perfekt för den som uppskattar konst och fransk kultur.
REA-pris351 kr
Marco Baudone : Från brasserie till franskt lantkök
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Marco Baudone Från brasserie till franskt lantkök
Illustrerat klotband. Med skyddsomslag i nyskick. 224 sidor, 27 cm. Utgiven av Nygren & Nygren.
REA-pris158 kr

Senast besökta