Medicin | Hälsa

5 böcker

Visar 1 - 5 av 5 böcker

Böcker om Matlagning: länder - kulturer - regioner

Layout:
Marco Baudone : Från brasserie till franskt lantkök
Bokliv Marco Baudone Från brasserie till franskt lantkök
Fransk matlagning med lyxiga och rustika recept. Utgiven av Nygren & Nygren i förlagsband, 224 sidor, vackert illustrerad.
REA-pris242 kr
Gisli Egill Hrafnsson : Scandinavia
Bokliv Gisli Egill Hrafnsson Scandinavia
Kokbok med 55 nordiska recept, utgiven av Hachette UK Distribution. Bindning: Förlagsband. Omfång: 272 sidor.
REA-pris328 kr
Joanne Asala : Celtic Folklore Cooking
Bokliv Joanne Asala Celtic Folklore Cooking
Kultur och tradition genom matlagning. Häftad utgåva från Llewellyn, 384 sidor. Innehåller recept och berättelser från de keltiska länderna.
REA-pris198 kr
Jon Kung : Kung food
Bokliv Jon Kung Kung food
Kokbok med recept från kinesisk-amerikansk matlagning. Utgiven av Penguin Random House US. Förlagsband, 288 sidor, engelska.
REA-pris292 kr
Polina Chesnakova : Chesnok
Bokliv Polina Chesnakova Chesnok
Kokbok med över 110 recept från Östeuropa och Kaukasus. Utgiven av MacMillan Ltd. i förlagsband.
REA-pris307 kr

Senast besökta